Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Jestem na etapie wykończeniówki mam pytanie o stawki za m2 w woj. śląskim :

- ocieplenie dachu wełną o gr. 20 cm + folia + stelarz + płyty gk przygotowane pod malowanie ,

- ułożenie płytek w łazience + podłogi .

Czekam na informacje . Pozdrawiam Paweł

https://forum.murator.pl/topic/123111-ocieplenie-poddasza-p%C5%82yty-gk-p%C5%82ytki-woj-%C5%9Bl%C4%85skie/

• 2 weeks później...
Ja mam ekipę za 40 zł/ metr kw. ale jedni zaśpiewali 80... :o za samo poddasze. Natomiast łazienkę 5,5 metra kw. bez mozaiki i wymyślnych esów - floresów wycenił mi pan na 8 tysięcy. Już panu podziękowałam :lol:

Rygipsy, stelaż,wata,szpachla ,2xgrunt -45 zł m2.

Lazienka niezwydziwiana 40 zł m2 +10 zł od metra bierzącegoszlifowanego kantu narożnego jeżeli taki będzie.

• 2 weeks później...
U mnie właśnie koncza poddasze płace 35 zł za ocieplenie 20+5 wełny folia stelaż płyty G-K i szpachlowanie szlifowanie i zagruntowanie

gdzie budowa? całkiem niezła cena,

pozdr.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
U mnie właśnie koncza poddasze płace 35 zł za ocieplenie 20+5 wełny folia stelaż płyty G-K i szpachlowanie szlifowanie i zagruntowanie

Zupełnie się nie znam. To sama robocizna czy z materiałem? Jeśli sama robocizna - to ile może być z materiałem?