grzegorz132 24.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam wszystkich serdecznie. Mam problem i proszę o poradę, a mianowicie. Złożyłem wniosek o warunki zabudowy i takowe otrzymałem, jednak teraz chcę przepisać działkę od mojej babci. Problem w tym że w gminie zaczęto robić miejscowy plan zagospodarowania jednak nie dla miejscowości gdzie mam działkę przepisywać. w gminie powiedziano mi ,że muszę zrobić wstępny podział działki,złożyć w gminie i czekać pół roku. Czy musi tak być? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 25.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 grzegorz132napisz jaśniej, trudno zrozumieć o co chodzi, na jaką działkę jest wz, chcecie dzielić? kto dostał wz itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz132 25.05.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Otóż już wyjasniam. Działka jest własnością babci, na tą działkę zrobiłem warunki zabudowy. Problem jest w tym, że w gminie przystąpiono do miejscowego planu zagospodarowania. Według urzędników z gminy nie mogę przepisac działki.Mam zrobić wstępny podziałki i złożyć do urzędu.Co najgorsze mam czekać pół roku i dopiero dostanę pozwolenie na podział tej nieszczęsnej działki. Czy tak musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts