Emilka Biała 24.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam wszystkich, Poproszono mnie o pomoc zorganizowania dla samotnej starszej osoby wymiany okien w bloku. Wymiary w przybliżeniu 2 sztuki 150x150cm + 150x150cm z drzwiami balkonowymi + 120x70cm. I tu mam pytania: Jaki profil , okucia, producenta, model możecie polecić, żeby okna były z tych tańszych ale stosunkowo solidnych. Wiadomo w bloku to raczej PCV i białe, i niekoniecznie na 100 lat (tak myślę). Mam zadanie poszukania sprawdzonej firmy, bo słyszało się o ekipach wstawiających emerytom okna gospodarcze lub "na odwal". Będę również wdzięczna za informacje kto (jaka firma, montazyści) mogą załatwić temat solidnie, fachowo, sprawnie bez wymogu stania nad głową i kontroli. No i żeby jeszcze tynki na koniec uzupełnili ... Emi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts