ren2904 24.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Uprzejmie proszę aby w tym temacie-jak sama nazwa mówi- "Galeria zdjęć domów forumowiczów"-zamieszczać zdjęcia a nie prowadzić dialogów na ich temat .Dialogi można prowadzić w wątku "Dzienniki budowy" lub w wielu innych.Już wiele razy próbowałam pooglądać Wasze zdjęcia w celu inspiracji a tam ciągle dyskusje,często ciągnące się przez kilka stron. Jeszcze raz więc proszę-wklejajcie tu tylko zdjęcia,ewentualnie opisy a pogaduchy....gdzie indziej. Pzdr.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie :)To nie moja stopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 24.05.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Baaardzo śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 24.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 w dziennikach dialogów się nie prowadzi, conajwyżej monologi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.05.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 znaczy się, ehem, tak: tytuł tej sekcji forum brzmi: Galeria zdjęć domów Forumowiczów Inwestorzy o swoich domach. Wasze opinie, komentarze, chcecie o coś zapytać... czyli niejako zachęca do opinii, komentarzy i pytań... ale co racja , to racja - trudno się odnaleźć. dlatego ja chyba założę odrębny wątek, gdzie będą wyłącznie zdjęcia moich wnętrz w realu, a mój obecny pozostanie miejscem dla wymiany opinii i dyskusji na temat zarówno inspiracji, jak i wnętrz. nie chciałam tego początkowo robić, bo zawracanie d.... gitary z dwoma wątkami, ale teraz widzę, że tak chyba będzie łatwiej. no chyba, że mi cierpliwości nie starczy. hmm, cierpliwości? cierpliwości? czy ktoś tu wspominał coś o cierpliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie :)To nie moja stopka eh, ta nasza ultra-spostrzegawcza mistrzyni ciętej riposty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 24.05.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Brawo !!! Wszystkim drwiącym !! Czyżby ktoś poczuł się dotknięty lub domyślił się ,że chodzi o niego ? Podobno na złodzieju czapka gore Do monah-owszem,w tytule sekcji jest : ..... Inwestorzy o swoich domach. Wasze opinie, komentarze, chcecie o coś zapytać... i to,jak najbardziej jest ok`,chodzi o opowiadanie w tym wątku o sprawach zupełnie nie związanych z tematem (urlopy,narodziny i inne w tym stylu) W/g mnie na to powinien znaleźć się osobny wątek,a jest takich bez liku. Ja rozumiem,że kobiety lubią sobie "poplapać" o tzw. d... Maryni,ale dlaczego akurat tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 24.05.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A co do cierpliwości,to chyba ktoś tu czegoś nie zrozumiał ....Uprzejmie proszę o dogłębne przemyślenie i zrozumienie tej myśli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 może to jest rozwiązanie - dać galerię osobno i komentarze osobno - tak jak robią niektórzy. Grzebanie w wątkach niewiele moe dać po akcjach na fotosiku np, kiedy to wielu osobom zdjęcia poblokowano. U mnie np niewiele się ostalo i powiem szczerze że sama nie wiem gsziw tego szukać. Można ewentualnie poredagować posty pierwsze i tam wkleić zdjęcia, ale nie wiem czy moderatorzy byliby zachwyceni. poza tym... do swoich domo wpuszczamy osoby zaprzyjaźnione, i takim pokazujemy różne zakamarki... Trzeba sie trochę poznać, żeby więcej zobaczyć a dlaczego akurat tu poplotkować??? Bo kobiety jak kogoś zapraszają do swojego domu to robią kawkę i plotkują Jak ktoś chce tylko pokazać dom do oglądania to nie prowadzi pogaduszek. A tak wogóle to niedawno byl wątek na ten temat...... może zamiast zakładać nowy poprosić właściciela wątku aby podał na ktoych stronach ma zdjęcia????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ren2904, o tym już było, może nie mnożyć wątków? http://forum.muratordom.pl/galeria-wiec-chce-ogladac-zdjecia,t152579.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 24.05.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzięki TolaPrzyznaję-nie zauważyłam,ze ktoś juz taki wątek załozył,szkoda tylko,ze nikt nie wziął sobie do serca uwag tam zamieszczonych. Niniejszym zamykam temat. W końcu - to ja go założyłam i odsyłam wszystkich do dyskusji tutaj :http://forum.muratordom.pl/galeria-wiec-chce-ogladac-zdjecia,t152579.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts