jerzy33 24.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Czy to prawda? Tak twierdzi jeden hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 24.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Opisz dokładniej gdzie chcesz przejść z Vaillanta na Panka. Ja u siebie też mam wszystkie kwasówki od Panka. Trójnik Panka (a raczej kolano z wyczystką) faktycznie nie pasowało na kocioł, ale jeden Pan z obsługi wzioł trójnik na warsztat i po 5 minutach wszystko było spasowane. Oczywiście rury kupowałem bezpośrednio u Panka w Michałowicach, dlatego nie było problemu z dopasowaniem (miałem oczywiście ze sobą ten "plastik" co wychodzi z Vaillanta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy33 24.05.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Sam nie wiem, gdzie robić to przejście z Panka na Vaillanta. Pewnie tak jak napisałeś jest lepiej bo łatwiej spasować. I co, szczelnie wyszło połączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 24.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Tak, wszystko jest OK. Rura wewnętrzna którą uchodzą spaliny pasowała od początku (dość ciasno), problem był z zewnętrzną - Panka nie chciała wejść na plastik i trzeba ją było nieco poluzować. U mnie tak to wygląda, dodatkowo kombinowałem bo powietrze biorę nie z szachtu a spod podbitki (stąd trójnik) : http://img188.imageshack.us/img188/7940/kopiap2140137.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts