enzym 24.05.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam w robocie mam do zrobienia - polozenie terakotybedzie to jakas klatka(i) schodowa takze wiadomo, ze jakosc wykoniania nie musi byc najwyzszych lotowplytki beda prawdopodobnie 30x30 II gatunek i cos ok 2k m2 tutaj mam pytanie, czy umawiac sie z gosciem na dniowki czy na metry ?no i oczywiscie rzecz najwazniejsza ile sobie za to krzyknac ? pozdro. btw (okolice lublina i sam lublin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas_lbn 24.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witaj,jak na dniówki to będziesz musiał kolego stać cały dzień nad nim i sprawdzać czy cały dzień jest na budowie, a jak umówisz się na metry to jemu będzie zależało aby jak najszybciej zrobił ( tak ja myślę i tak podobnie robię)U nas w lubelskim flizowanie schodów to koszt ok. 50 zł / schodek do 1 metra szerokości.Przy takiej ilości i jeśli chcesz "ze jakosc wykoniania nie musi byc najwyzszych lotow" to uda Ci się może wytargować coś.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werty85 24.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 za komuny było z metra za granicą na godziny i nikt nie pilnował komuny już nie ma 20 lat a u nas dalej z metra dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas_lbn 24.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 nie no spoko, ja nie pamiętam komuny bo jestem młodej daty, za granicą zgodzę się praca liczona na godziny. Ja z miłą chęcią chciałbym pracować na godziny i bym się nie spieszył. Zazwyczaj wykonawcy jak i inwestorowi zależy na czasie dlatego jest na metry.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzym 24.05.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 @solidhaus troszke zle mnie zrozumiales... to ja mam robic u kogos a nie ktos umnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zazwyczaj wykonawcy jak i inwestorowi zależy na czasie dlatego jest na metry.A to dziwne rozumowanie. Dlaczego wykonawcy miałoby zależeć na czasie, jeżeli ma płacone od godziny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werty85 25.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a to dopiero dziwne bo takie zasady dotyczą tylko Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 26.05.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 bierz dniowki i siedź nawet rok u jedneg inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werty85 26.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 javascript:emoticon('') ograniczone myślenie cwaniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 27.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 javascript:emoticon('') ograniczone myślenie cwaniaczka ograniczone to masz poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts