josephine 24.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Czy możecie polecić dobry syfon z korkiem automatycznym do wanny. W mieszkaniu mam coś takiego w umywalce, ale niestety woda w ciągu minuty całkowicie spływa z umywalki ze względu na nieszczelność korka. Do wanny tego ustrojstwa nie posiadałam, ale moje doświadczenia z takimi korkami w hotelach też nie są zachęcające - woda stale obniżała swój poziom. Może polecicie sprawdzone syfony z automatycznymi korkami? Najlepiej jeszcze, żeby nie były potwornie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 24.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Mam od kilku lat czeskiej firmy RAVAK, nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 24.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 w wannie mamy armatura kraków (rozsądne ceny) - nic nie ucieka (a przynajmniej w rozsądnym okresie czasu), a w umywalkach hans grohe - i tam ucieka. ale może to kwestia konkretnych egzemplarzy albo montażu? nie znam się no i w wannie trochę to inaczej działa - jest lepszy docisk, więc może dzięki temu nie ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w sklepach internetowych jest spory wybór : my mamy Grohe - z przedłużonym syfonem. jest sporo taniej niż w zwykłych sklepach przykłady: http://www.nokaut.pl/szukaj/syfon-automatycznym.html http://www.armaland.pl/zestawy-do-wanien-z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.05.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 McAlpine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts