Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja też prosze o szczegóły dużo szczegółów na priva:)

jak tam akcja odpalanie kominka?! (czy to nie był a la wieczór Walentynkowy?)

dogadujemy detale w/s przyłącza dziękuję!!!!

• Odpowiedzi 285
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Kafelkarz był znajomy...... nie było dla niego rzeczy niemożliwych - zrobił wszystko co chciałam i o co prosiłam - kompletna wykończeniówkę....Jeśli chciałabyś obejrzeć jego robotę to zapraszam :)

Jeśli nie sprawię Ci tym kłopotu? to chętnie:)

wodę też już mam Dziękuję!!!

Ani, pochwalę się :) ale dopiero jak będa podłogi, bo tak z tym betonem to średnio...

a poza tym mam teraz pasjonujące zajęcie w postaci rozliczenia VATu do zwrotu i ślęczę nad fakturami :( nie wiem kto to wymyślił, ale to jedna wielka masakra...

to ja tak na minutkę spotkanie wrocławskie (na którym ma być i Ania z tego co widziałam:)) jest planowane na 2 kwietnia w orlim gnieździe na muchoborze lista u Megany zapraszam
  • 4 weeks później...
Kompleksów się można nabawić oglądając Twoje wnętrza. A mądrzy ludzie na FM mówili: zatrudnij projektanta:) Skoro mnie znalazłaś, to się ode mnie teraz nie uwolnisz;) Pozdrawiam.
  • 4 weeks później...

http://images38.fotosik.pl/800/745b844f55ed062f.jpg

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja":)

• 3 weeks później...

co tam słychać? czy już po przeprowadzce czy jeszcze nie?

Zuzia czy ty może wiesz gdzie się zgubił p. kafelkarz czekam na wycenę od niego i zaczynan mieć pietra czy mnie nie wystawi do wiatru?

A i jeszcze jedno jakiej wysokości masz ściankę kolankową u córci w pokoju?

Przeprowadzka planowana na 23-25 czerwca - długi weekend Boże Ciało :) muszę sobie jakiś suwak zrobić...

Kafelkarz chyba o Was pamięta bo nawet ostatnio coś mówił, ale zarobiony jest na maxa, a jeszcze ja o ciągałam do siebie bo musiał mi przy schodach coś tam obrobić... ale mogę mu szepnąć słówko.

Jeśli chodzi o ściankę kolankową to jest ok 80 cm, ale akurat u córci jest lukarna i takiej typowej kolankowej nie ma [okno jest na wysokości ok85cm].

za przeprowadzkę trzymam więc dalej kciuki:)

p. Kafelkarzowi szeptaj szeptaj ba nawet mu możesz pogrozić (czekam na wycenę???)

co do pokoi to pomyliłam przepraszam chodziło mi o pokój p.Maćka a dopytuje o ściankę kolankową bo muszę się określić co do wysokości przy tej 80 to jak wysoki grzejnik da się tam upchać?

• 5 weeks później...