aniahubi 29.11.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 claris, dasz radę Wiem jak wkurzają opóźnienia przy takiej pogodzie, obawa o instalację... Ale już niedługo licznik założą, gaz popłynie a razem z nim ciepełko w domu I wszystko wróci na dobre tory. Trzymaj się cieplutko w ten śnieżny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 29.11.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ania, kobieta jednak silna jest ponad miarę - co prawda cała noc nieprzespana z nerwów, ale rano udało mi się załatwić - parę grzejników, nagrzewnice gazową, montaż licznika jutro rano. Mąż już z tą armadą dojechał na działkę i zacznie się grzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Otóż to, niestety budowa kosztuje trochę nieprzespanych nocy, łez i takich tam załamań. Ale jak fajnie się teraz patrzy na zaśnieżony ogród. Dziś odgruzowałam garaż i samochód tam wstawiłam, nie chce mi się odśnieżać auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.11.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 claris niestety albo stety kobiety sa silne, bo kto jak nie one dadza rade .. widze, ze zalatwilas naprawde duzo, wierze, ze wystarczy ciepelka, aby wszystko bylo ok a co z ta wajcha ? kompletna jest ? sciskam Cie mocno aniahubi tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 29.11.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 czy kompletna to się okaże wg firmy co robiła mi przyłącze jest kompletna, wg gazowni to zależy na kogo trafię, ale zaznaczyłam umawiając się na montaż licznika, że moja instalacja kończy się reduktorem, redukcja z 5/4'' na 1'' oraz siódemką, a oni maja dać od siebie kapę i gość powiedział, że owszem dadzą - więc chyba kompletna.... kciuki jutro rano bardzo będą potrzebne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.11.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ok, będę pamiętać http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 trzymam kciuki !od rana mysle co u Ciebie claris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 30.11.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nagrzaliśmy domek do 6-7 stopni, to chyba wystarczająco (przy -7C na zewnątrz i nie do końca ocieplonym poddaszu - cała kalenica jest bez wełny, a w innych pomieszczeniach po 1 warstwie]. Teraz mąż koczuje na budowie w oczekiwaniu na gazownię.... Kciuki dalej potrzebne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.11.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 trzymam dalej!brzmi dobrze, zeby teraz gazownia szybko i sprawnie sie uwinela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 30.11.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Mamy gaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 super! tona kamieni z serca! ciesze sie razem z Toba no i jestem dumna z Ciebie, silna babka jestes i mega zorganizowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.12.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Super, to milowy krok Szkoda jeszcze, że z piecem teraz walczycie...Ale teraz to juz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.12.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 kurcze, ale los Cie chwyta za nos no... mam nadzieje, ze to juz ostatnie wydarzenie podnoszace Ci cisnienie pozdrawiam cieplo a dzieciaczki masz przesliczne, dawno ich nie widzialam, mloda dzis swietuje 3 miesiace, piekna usmiechnieta panna z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dobrze,że dotarłam do Ciebie po tym "przemarszu wojsk" i już wiem,że wszystko ok:yes:. Mają rację Ci co mówią,że do budowy potrzeba jest dużo zdrowia i to najlepiej psychicznego. Bo wszystko wykańcza człowieka,ale my kobiety istotki małe ,nieporadne, damy sobie radę ze wszystkim. A co:lol2:. Dzieci piękniusie,szczególnie ta najmniejsza:yes:. Pozdrawiam i w razie co trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 02.12.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witam Claris, podczytuję Twój dziennik i trzymam kciuki za finał. odnośnie kominka to od roku uzytkuję kominek Mila 16 kw otwierany na bok i muszę przyznać, że jest swietny. Szyba kompletnie się nie dymi niezależnie od tego czy mam suche czy mokre drewno. jeśli chodzi o wygląd to naprawdę w obudowie wygląda atrakcyjnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 02.12.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Hej Niaka - dzięki wielkie za opinię. Możesz pokazać swój kominek? Tu, albo na maila : [email protected] - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.12.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Claris, od początku zaglądam do Twojego dziennika. Mamy podobny gust więc chętnie oglądam projekty i plany Twoich wnętrz. Czy te kominki są z płaszczem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 04.12.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ania, ja wybierałam akurat zwykłe powietrzne kominki, ale wiem, ze MILA jest także w opcji z PW, Arysto nie mam pojęcia, ale możesz spojrzeć na ich stronki firmowe [http://www.kratki.p dla MILI i http://www.arysto.com.pl ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 04.12.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ania i jak z dachem?! Zdążyliście położyć na nowo przed zimą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 04.12.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 claris powiedz Ty mi, masz rekuperator a gwc tez ? jesli tak, to gdzie ulozony ?jestem laikiem, nie ociepla sie garazu ?i owiedz prosze czemu nie zdecydowalas sie na plaszcz wodny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts