poker 24.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ile za gładz na tynku cementowo-wapiennym lubelskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 27.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Sama jestem bardzo ciekawa. Moze ktoś odpisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruk78 27.05.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 z tym jest bardzo różnie, cena jakieś 14 zł. z metra z zagruntowaniem, ale lepiej jest ustalać cenę z malowaniem, osobno-gorzej. Malarz też swoje chce i przychodzi na gotowe i marudzi ,że tu była dziurka i takie tam.... . Ma pole do popisu.... .NEGOCJATOR JEDEN.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poker 27.05.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 z tym jest bardzo różnie, cena jakieś 14 zł. z metra z zagruntowaniem, ale lepiej jest ustalać cenę z malowaniem, osobno-gorzej. Malarz też swoje chce i przychodzi na gotowe i marudzi ,że tu była dziurka i takie tam.... . Ma pole do popisu.... .NEGOCJATOR JEDEN.... . Gruntowanie przed gładzia,gładz na dwa razy i gruntowanie farba na rzadko raz za 14 pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 27.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 z tym jest bardzo różnie, cena jakieś 14 zł. z metra z zagruntowaniem, ale lepiej jest ustalać cenę z malowaniem, osobno-gorzej. Malarz też swoje chce i przychodzi na gotowe i marudzi ,że tu była dziurka i takie tam.... . Ma pole do popisu.... .NEGOCJATOR JEDEN.... . Gruntowanie przed gładzia,gładz na dwa razy i gruntowanie farba na rzadko raz za 14 pln? i za calosc nie dalbym grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poker 28.05.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 z tym jest bardzo różnie, cena jakieś 14 zł. z metra z zagruntowaniem, ale lepiej jest ustalać cenę z malowaniem, osobno-gorzej. Malarz też swoje chce i przychodzi na gotowe i marudzi ,że tu była dziurka i takie tam.... . Ma pole do popisu.... .NEGOCJATOR JEDEN.... . Gruntowanie przed gładzia,gładz na dwa razy i gruntowanie farba na rzadko raz za 14 pln? i za calosc nie dalbym grosza Dlaczego,masz cos przeciw gładziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 28.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 z tym jest bardzo różnie, cena jakieś 14 zł. z metra z zagruntowaniem, ale lepiej jest ustalać cenę z malowaniem, osobno-gorzej. Malarz też swoje chce i przychodzi na gotowe i marudzi ,że tu była dziurka i takie tam.... . Ma pole do popisu.... .NEGOCJATOR JEDEN.... . Gruntowanie przed gładzia,gładz na dwa razy i gruntowanie farba na rzadko raz za 14 pln? i za calosc nie dalbym grosza Dlaczego,masz cos przeciw gładziom? nie o gladz chodzi a o gruntowanie farba na rzadko raz i nie dalbym grosza za to mazianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertowola 02.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ile za gładz na tynku cementowo-wapiennym lubelskie??[/quote=robertowola]ja wykonuje po 12 jeżeli z dwukrotnym malowaniem 17 javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poker 02.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ile za gładz na tynku cementowo-wapiennym lubelskie??[/quote=robertowola]ja wykonuje po 12 jeżeli z dwukrotnym malowaniem 17 javascript:emoticon('') 12 pln na dwa razy?,a na trzy? -pisze o cenach bez malowania. Jak kształtuje sie cena z zaciaganiem siatki na sufit przy dwu i trzykrotnym połozeniu gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertowola 03.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ile za gładz na tynku cementowo-wapiennym lubelskie??[/quote=robertowola]ja wykonuje po 12 jeżeli z dwukrotnym malowaniem 17 javascript:emoticon('') 12 pln na dwa razy?,a na trzy? -pisze o cenach bez malowania. Jak kształtuje sie cena z zaciaganiem siatki na sufit przy dwu i trzykrotnym połozeniu gładzi.robertowola=gładz moim zdaniem tylko na 3 razy wtedy ma się pewność że wyjdzie dobrze i jest mało tarcia robiłem przez 4lata tynki we Włoszech i tam się wszystko szpachluje na mokro 3 razy wychodzi idealnie bez tarcia papierem tylko u nas ciężko jest dobroć odpowiednią gładz javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 03.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Co powiecie o gładzi firmy stabil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertowola 04.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Co powiecie o gładzi firmy stabil?=robertowola niestety nic nie mogę powiedzieć na temat tej gładzi ja używam knauf mishgleyte dość szybko twardnieje i można ją dość szybko kłaśc javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 04.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja za gladz zrobiona na 3x z pomalowaniem na gotowo biore 17-20zl/m2. Dajemy rabaty na material. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts