tomik2874 26.09.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam serdecznie Obserwuję z podziwem sprawność i tempo prac na Państwa budowie. Buduję dom w Mikołowie i mam problem z ekipą czy mogę prosić o namiary na Państwa ekipę? Zakres - ocieplenie, tynki, wylewki. Będę wdzięczna. Gretkowska Poszlo na priv. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nisi 19.10.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ciekawa jestem jak się Wam mieszka w nowym domku!Czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia i podsumowanie budowy:)Pozdrawiam serdecznie i życzę samych cudownych chwil w Filemonku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurog 22.06.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witam,właśnie przymierzam się do budowy domku , wybraliśmy wspólnie właśnie projekt Filemon III ale jeśli to możliwe chcielibyśmy uzyskać od Państwa informację n/t kosztów. Czy moglibyście Państwo poinformować nas ile Państwa kosztowało doprowadzenie do stanu otwartego oraz stanu pod klucz. Z góry dziękuję a jeśli nie chcecie Państwo ujawniać tego na forum to podaje moj mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomik2874 24.08.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 witam, właśnie przymierzam się do budowy domku , wybraliśmy wspólnie właśnie projekt Filemon III ale jeśli to możliwe chcielibyśmy uzyskać od Państwa informację n/t kosztów. Czy moglibyście Państwo poinformować nas ile Państwa kosztowało doprowadzenie do stanu otwartego oraz stanu pod klucz. Z góry dziękuję a jeśli nie chcecie Państwo ujawniać tego na forum to podaje moj mail: [email protected] Witam Do dnia dzisiejszego wydalismy 590 000 PLN. Uwzgledniam tutaj dodatkowo koszty: ogrodzenia ( 25 m siatki Betafance), kostki na taras, ogrodu, drewutni oraz solarow + reku. Postaram sie w tym tygodniu wrzucic kilka zdjec z obecnej sytuacji + nasze odczucia po 11 miesiacach mieszkania. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robix 20.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Proszę zobaczyć moją realizację:http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=210&unset=2zakładka realizacje - realizacja 2 pozdrawiam wszystkich posiadaczy Filemona III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts