st_ella 25.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam wszystkich, na strony muratora i na forum muratora zagladam juz od kilku lat szukając różnych porad, opinii ciekawostek. Przydały mi się informajce o sprzęcie AGD o farbach (zapewne jeszcze duzo innych ale nie potrafie teraz sobie ich przypomnieć) ..ostatnio śleszę losy tomka1950 i jestem pod wrażenim solidarności społeczności tego forum... i chyba to było głównym powodem do tego abym się TU znalazła "bardziej" drugim powodem jest fakt ze ja i mój TŻ (towarzysz Życia) planujemy budowę domu... i tu już wszystko staje sie jasne Kilka słów o mnie: jestem kobieta pracującą, mamą rocznej dziewczynki staram sie być pozytywnie nastawiona do zycia, ale zbyt duzo we mnie praktyczności i racjionalności... ale trochę już w życiu przeszłam i wiem ze pomoc innych ludzi jest ważna wiec sama słuzę chetnie pomocą Witam i pozdrawiam wszystkich st_ella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 25.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No to witamy w Naszym Klubie Malych Budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 witam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 25.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts