Kenzo35 25.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Szukam wykonawcy studni z Rzeszowa proszę o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poker 27.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To zalezy jaka ma byc ta studnia.Cembra do kamienia a rury 2.5 cala?.Najlepiej gdyby było wiadomo do jakiej głebokości sa kopane studnie w pobliżu.Wiecej szczegułów prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 28.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czołem Kenzo, namiar masz na priv. Wyszło mnie ok. 3 tysi, materiał i robocizna, studnia kopana, 10 kręgów pod poziomem gruntu. Jak potrzebujesz namiar na "poszukiwacza żył z różdżką" daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnik009 07.06.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witam serdecznie, Poszukuję kogoś do kopania studni w okolicy Rzeszowa, plus magika z patykiem, który wskaże gdzie ta woda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafi 76 03.06.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Czołem Kenzo, namiar masz na priv. Wyszło mnie ok. 3 tysi, materiał i robocizna, studnia kopana, 10 kręgów pod poziomem gruntu. Jak potrzebujesz namiar na "poszukiwacza żył z różdżką" daj znać. Witaj,ja również bardzo proszę o namiar na fachowców od studni kopanej w kręgach okolice rzeszów- Boguchwała e-mail: [email protected] z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts