woyti30 25.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Gorąco polecam solidnego i niedrogiego fachowca, który wykonał mi kompleksowo cały dom od fundamentów, wraz z ogrodzeniem. Mieszkam już drugi rok i jestem bardzo zadowolony i wszystko jest w pożądku. Polecałem go już swoim znajomym i też skorzystali z jego oferty. Dla zainteresowanych proszę o maila do mnie. Podaję również nr tel do niego 724392678. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marianka54 26.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A gdzie ta firma buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woyti30 26.05.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Z tego co wiem, to najchętniej województwo mazowieckie, natomiast jeżeli chodzi o inne województwa to trzeba się dopytać właściciela pana Machiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts