malgos2 28.05.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Po co te komentarze, jak ROZI ciagle nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hop, hooooooooooooooooooooop gdzie się podziewa gospodyni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No właśnie gdzie właścicielka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Chiquita Rosita , gdzie Cię nosi po deszczu.....wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jestem kochani jestem mam kupę roboty rano pisałam jakieś tam pisemko potem pojechałam do przedszkola, potem na działkę kopać rowy , potem mnie odwiedziła Kruelcia (dzięki kochana - następną razą chcę dłużej), potem była wycieczka do Kruelci za piaskiem, potem nawrotka do domu, szybka myjka w domu, potem jazda do przedszkola na akademię z okazji dnia mamy i taty, potem do domciu, potem spałam godzinkę, potem wstałam i prasowałam ... potem już miałam dość prasowania i włączyłam kompa i jestem czy jestem usprawiedliwiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Chiquita Rosita , gdzie Cię nosi po deszczu.....wracaj noooo boskie ... tak dobre jak kiedyś słowo na n....t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nie. no tak Ty serca nie masz, bo nie prasowałaś dziś tyla co ja ... a to nawet połowa nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nie. no tak Ty serca nie masz, bo nie prasowałaś dziś tyla co ja ... a to nawet połowa nie jest Powiem Ci wiecej, zrobilam sobie maseczke algowa i wzielam dluuuuuuuuga relaksujaca kapiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Chiquita Rosita , gdzie Cię nosi po deszczu.....wracaj noooo boskie ... tak dobre jak kiedyś słowo na n....t dziękuję , dziękuję Zaraz podaje numer konta , gdzie ma spływac deszcz kasy za tantiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Chiquita Rosita , gdzie Cię nosi po deszczu.....wracaj noooo boskie ... tak dobre jak kiedyś słowo na n....t dziękuję , dziękuję Zaraz podaje numer konta , gdzie ma spływac deszcz kasy za tantiemy kochana podwieszaj u mnie w komentach i szybciorem się kredycik odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Chiquita Rosita , gdzie Cię nosi po deszczu.....wracaj noooo boskie ... tak dobre jak kiedyś słowo na n....t dziękuję , dziękuję Zaraz podaje numer konta , gdzie ma spływac deszcz kasy za tantiemy kochana podwieszaj u mnie w komentach i szybciorem się kredycik odda taki jest plan...Dość mam już tego deszczu.może być chłodniej ,ale niech nie pada do jasnej ciasnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Chiquita Rosita , gdzie Cię nosi po deszczu.....wracaj noooo boskie ... tak dobre jak kiedyś słowo na n....t dziękuję , dziękuję Zaraz podaje numer konta , gdzie ma spływac deszcz kasy za tantiemy kochana podwieszaj u mnie w komentach i szybciorem się kredycik odda taki jest plan...Dość mam już tego deszczu.może być chłodniej ,ale niech nie pada do jasnej ciasnej i tego ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ... ja to mam nadzieje, ze w weekend będzie ładnie... zauważyliście , ze często jest tak, ze tydzień piękny a sobota i niedziela - i ani się nia da pojechać na budowe, ani pojeżdzić na rowerze no nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Przeciez to ulubiona pogoda dzialkowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Przeciez to ulubiona pogoda dzialkowca... tak, ale jak działkowca nie ma na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzień dobry -czy tylko ja nie wiem gdzie jestem? (czyt. "u kogo"? ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Przeciez to ulubiona pogoda dzialkowca... tak, ale jak działkowca nie ma na działce A u mnie teraz pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A u mnie teraz pada. a u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a ja mam roletę zaciągniętą na oknie i nie chce mi się wstać i sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts