Kruela 29.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... bo udusze własnymi rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 dzień dobry pogoda pod psem idę do kosmetyczki poprawić sobie humorek A ja do fryzjera w taką pogodę. miłej wizyty ja już mam zrobione pazurki i jeeestem śliiiicznaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja już mam zrobione pazurki i jeeestem śliiiicznaaaa o boszszsze a co to są śliczne pazurki Normalnie chyba przed powrotem do pracy muszę coś ze sobą zrobić bo budowa kompletnie mnie wyniszczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... bo udusze własnymi rencami malka Ty się nie nerwusjaj ... bo to pazurkom szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... bo udusze własnymi rencami malka Ty się nie nerwusjaj ... bo to pazurkom szkodzi a co to są pazurki czy to to co z nerwów zezarłam do samych łokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... bo udusze własnymi rencami malka Ty się nie nerwusjaj ... bo to pazurkom szkodzi a co to są pazurki czy to to co z nerwów zezarłam do samych łokci zeżarłaś pazurki ... nic sie nie martw ... załatwimy tipisiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... bo udusze własnymi rencami malka Ty się nie nerwusjaj ... bo to pazurkom szkodzi a co to są pazurki czy to to co z nerwów zezarłam do samych łokci zeżarłaś pazurki ... nic sie nie martw ... załatwimy tipisiki mój nawiedzony lekarz namawia mnie na spiralę, a Ty na plastikowe pazury ... zmówilisie się na te ciała obce czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... bo udusze własnymi rencami malka Ty się nie nerwusjaj ... bo to pazurkom szkodzi a co to są pazurki czy to to co z nerwów zezarłam do samych łokci zeżarłaś pazurki ... nic sie nie martw ... załatwimy tipisiki mój nawiedzony lekarz namawia mnie na spiralę, a Ty na plastikowe pazury ... zmówilisie się na te ciała obce czy co ...eeeee ... nie kombinuj kochana ... zespiralowane pazury ... są lepsze niz z pazurowana spirala .... o czym my gadamy ... wariaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja chcę zobaczyc ten plac zabaw, bardzo, bzrdzo a jest na co popatrzeć nie wkurzaj mnie ... i jakie kolory ... bo udusze własnymi rencami malka Ty się nie nerwusjaj ... bo to pazurkom szkodzi a co to są pazurki czy to to co z nerwów zezarłam do samych łokci zeżarłaś pazurki ... nic sie nie martw ... załatwimy tipisiki mój nawiedzony lekarz namawia mnie na spiralę, a Ty na plastikowe pazury ... zmówilisie się na te ciała obce czy co ...eeeee ... nie kombinuj kochana ... zespiralowane pazury ... są lepsze niz z pazurowana spirala .... o czym my gadamy ... wariaty Malka, Ty chyba w zyciu tipsow nie widzialas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 30.05.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 witam się ślicznie o pazurach tyż nic nie powiem bo mam jak Malka "po łokcie" poza tym przeszkadzają w kopaniu rowów. Kochani placyk zabaw stoi niemal gotowy, pisze niemal, bo nie mam piasku i .... bajerów. Niestety firma się nie wyrobiła z wysyłką... więc będa w przyszłym tygodniu... może jakoś przeżyjemy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witanko Placyk gotowy, to najważniejsze - reszta to drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Przeżyjecie. Dzieciaki nawet nie zauważą braków Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dobru dzień -chociaż pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam się Fajnie, że udało wam się poskładać plac zabaw A braków dzieciaki na pewno nie zauważą, a przynajmniej będzie potem jeszcze jeden powód do zachwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć Porcelanowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hello Rosi dzięki za priva a jak tak jeszcze tym placem zabaw kusisz to chyba będziemy musiały z Zu Cię nawiedzić, tylko niech ta pogoda się polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.05.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam się to może na plac zabaw bedziemy do Rose jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a jakies fotki beda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No to tylko ja sie cieszę z tego deszczu widze Wszystko tak pieknie rośnie że aż miło patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts