Aneczkab 25.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam Może tak jak powstał temat z linkami do dzienników z drewnianymi domkami zrobić link do tematów na których wypowiadają się budujący konkretny projekt. Tak by móc szybko takie tematy znaleźć i móc poczytać o projekcie który nam się podoba. Sama zmarnowałam trochę czasu na poszukanie domku który nosi dość mało oryginalną nazwę i niestety zabrakło mi czasu i cierpliwości do przeglądnięcia wszystkich tematów które zawierały daną frazę. Projekt Kryształ: http://forum.muratordom.pl/krysztal-z-projekty-ing,t50110.htm?highlight=kryszta%B3 Jeśli uważacie że temat niepotrzebny to proszę o skasowanie (a jeśli nie to mogę tutaj dopisywać regularnie następne linki by łatwiej można było dany projekt znaleźć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts