Pyrol 25.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam! Mam pytanko,czy ktoś może mi powiedzieć ile kosztuje założenie licznika i jak długo trzeba na to czekać?(Skrzynka już jest na działce i jakieś kabelki też tam wystają).Z góry serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 25.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Myśle że piszesz o liczniku elektrycznym,z tego co wiem to taki licznik zakładają gośćie z elektrowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrol 25.05.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tak to licznik elektryczny i że ludzie z elektrowni to zakładają też wiem,ale ile to kosztuje i jak długo się czeka na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 25.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tak to licznik elektryczny i że ludzie z elektrowni to zakładają też wiem,ale ile to kosztuje i jak długo się czeka na to. Koszt - ok. 125-135zł za każdy kW zamówionej mocy Czas - ok. 1-2 tygodni od momentu złożenia wniosku (niby przyłącze już masz) Ty wyposażasz swoją skrzynke tzw. R-btke na czas budowy (licznik daje Energetyka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrol 26.05.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A czy mogę założyć już na stałe prąd,czy muszę najpierw na czas budowy?Jeżeli już jest zrobione przyłącze.Brakuje TYLKO licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 27.05.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Był już bardzo podobny wątek o tym o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrol 29.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No ok,a jaka jest różnica pomiędzy licznikiem tymczasowym a budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No ok,a jaka jest różnica pomiędzy licznikiem tymczasowym a budowlanym? Jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym ? Pyrol - kurde - użyj wyszukiwarki..np. prąd budowlany czy coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 29.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "licznik tymczasowy", takie liczniki montuje się na czas koncertów, imprez plenerowych, słowem na kilka dni. O to ci chodzi?? Licznik budowlany nie różni się niczym od licznika zwykłego (mieszkalnego). Energetyka wystawia Ci jedynie większe rachunki do zapłacenia za te same kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts