batko lenin 26.05.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Foto, foto i jeszcze raz foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 26.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 może lepiej pójść na rok do terminu u jakiegoś majstra...... bo poznawanie zawodu na Forum to jednak nieco dziwna droga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 26.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 hmmm, dziwny tok myslenia . Pewnie matury też nie robiłes, a jak zrobiłes to nie pokazywałes pracodawcom bo liczą sie referencje i foto? Co za bzdury. Referencje oczywiscie ze sie liczą ale dobre referencje sa owocem (mojej) wiedzy, ktorą zdobywam na szkoleniach organizowanych przez koncerny zajmujące sie produkcją różnych produktów budowlanych, gdzie tę wiedzę moge wykorzystać używając podobne produkty (np. Rigips-Knauf). Wsadzic w buty, dobre sobie Sorry za OT batko... sorry mistrzu ale piszesz cos o czym nie masz pojęcia. Foto z budowy moze byc tylko poglądowe. na foto nigdy nikt nie zobaczy, ze sa "schodki " na płytkach. Foto nie znaczy nic. Mozesz jedynie pokazac, że cos robiłes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 26.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie mam żalu. Ty wodzu wiesz swoje, ja wiem swoje. Dużo pracy i dobrych fuch życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jest jeszcze jedna metoda rozwiązująca wasze problemy. Ustawianie krzyżyka nie w fudze, ale wkładanie jednego ramienia krzyżyka pomiędzy płytki, dwa pozostałe opierają się o powierzchnię sosiednich płytek (pilnują ich równego położenia) i ostatni sterczy nad płytkami. Trzeba ich więcej, ale można śmiało używać kilkakrotnie. to jest jedyne słuszne rozwiązanie i tylko tak krzyżykuje.łatwiej sie zreszta pózniej wyciąga krzyżyki i o wiele łatwiej wyregulowac różnice w spoinach wsuwają bardziej lub mniej krzyżyk te z kółkiem to szajs bo zasłaniaja narożniki i nie widac jak sie schodza ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts