Gość coolibeer 25.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 I jeszcze jedna historyjka z życia wzięta Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chce was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny kolo 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myc szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył ? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonana prace, odmówią i poproszą, by je lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 I jeszcze jedna historyjka z życia wzięta Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chce was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny kolo 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myc szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył ? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonana prace, odmówią i poproszą, by je lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !! to jednak zaraz oddają... a juz coś złego o nich pomyslałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 26.05.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !! Szczęśliwe to Tesco ze tak często musisz robić zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.05.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !! to jednak zaraz oddają... a juz coś złego o nich pomyslałem... i to jest chyba najlepsze w tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 26.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 coolibeer te oszustki tylko w Częstochowie czy to jakaś zorganizowana grupa na terenie całej polski ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 coolibeer te oszustki tylko w Częstochowie czy to jakaś zorganizowana grupa na terenie całej polski ?? Z tego co wiem po sobie to podwoziłem ich do różnych TESCO więc się przemieszczają Nie znasz dnia ani godziny kiedy je spotkasz w swoim TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I jeszcze jedna historyjka z życia wzięta Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chce was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny kolo 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myc szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył ? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonana prace, odmówią i poproszą, by je lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !! ale czy chociaż skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 26.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A co z Lidlem i Biedronkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.05.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 poprostu cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 26.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !!ile ty masz tych portfeli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w niedzielę i dzisiaj tez !!ile ty masz tych portfeli??? No jak jeden mi kradły to drugi dostałem i tak kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.05.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A co z Lidlem i Biedronkami? tam krążą moherowe berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Mój Połówek jest już bezpieczny - zabrałam Mu portfel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chopy, do Tesco na Górczewską nie jedźcie - tam ich nie ma, byłam przed chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 e-Mandzia ty jesteś bezpieczna bo nie masz ........................... portfela, tylko portmonetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chopy, do Tesco na Górczewską nie jedźcie - tam ich nie ma, byłam przed chwilą. Dzięki za info bo miałem po pracy się tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 tego co wiem po sobie to podwoziłem ich do różnych TESCO więc się przemieszczają ...hmmm to może się jednak zdecyduj ich czy je ...wogóle to się popłakałam ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 e-Mandzia ty jesteś bezpieczna bo nie masz ........................... portfela, tylko portmonetkę ano mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chopy, do Tesco na Górczewską nie jedźcie - tam ich nie ma, byłam przed chwilą. Dzięki za info bo miałem po pracy się tam wybrać Ty bądz kolega i powiedz chłopakom w którym szukać - tak na pusto mają jeździć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikeelrapido 27.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A czy to tylko w Tesco tak działają? Daleko mam strasznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts