e-Mandzia 08.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A ja już myślałam, że następny szczęśliwy jak to do mnie to prosze o zglebienie mysli PS. jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem Myślałam, że szczęśliwy, bo po zakupach Przeważnie mężczyźni, nie znoszą zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.07.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Przeważnie mężczyźni, nie znoszą zakupów To tylko mit, że mężczyźni nie znoszą zakupów. Najpierw znoszą Wasze zakupy do samochodu, potem z samochodu do domu. Więc po co to głupie gadanie, że nie znoszą zakupów. Z zakupami jest jak z seksem po 40 latach pożycia. Trudno odmówić czasem żonie w jej potrzebie, a że nie jest to już żadna atrakcja, niech trwają chociaż jak najkrócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Najpierw znoszą Wasze zakupy do samochodu (...) Nasze zakupy ? - zapewniam Cię, że nasze zakupy mieszczą się do papierowej torby i nawet jak mamy ich 10, to są bardzo lekkie. Wiec zastanawiam się kto tu głupio gada Jak jest z seksem po 40-tu latach pożycia - nie wiem, powiem Ci za 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Najpierw znoszą Wasze zakupy do samochodu (...) Nasze zakupy ? - zapewniam Cię, że nasze zakupy mieszczą się do papierowej torby i nawet jak mamy ich 10, to są bardzo lekkie. Wiec zastanawiam się kto tu głupio gada Jak jest z seksem po 40-tu latach pożycia - nie wiem, powiem Ci za 20 lat. Nie zmieniaj tematu. Chyba nie dźwigacie naszego ciężkiego piwa , bo same odżywiacie się przecież jedynie miłością , powietrzem i 10 zakupami w torbie z papieru ? I po co Wam więc facet do Waszych zakupów? Doradził któryś, coś, kiedyś? Po cholerę brać balast do lekkiej torby? A za 20 lat, to albo mnie nie będzie , albo tym bardziej nie będzie mnie zupełnie interesowało Twoje pożycie. Nie o tym mówiłem. Masz kłopoty ze zrozumieniem przenośni czy próbujesz stosować demagogiczne zabiegi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.07.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 oki dobra szybkie pytanko te laski gdzie teraz dzialaja bo nie wiem gdzie na zakupy jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.07.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 oki dobra szybkie pytanko te laski gdzie teraz dzialaja bo nie wiem gdzie na zakupy jechac Jak jest pogoda to stoją w Częstochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts