odaro 25.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Szukam sklepów, sprzedawców płytek COTTO DELLA ROSA Producent MONOCIBEC w Warszawie i okolicach. Płytki włoskiej produkcji bardzo się nam spodobały na żywo u znajomego ale znaleźliśmy tylko sprzedawców w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 28.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szukam sklepów, sprzedawców płytek COTTO DELLA ROSA Producent MONOCIBEC w Warszawie i okolicach. Płytki włoskiej produkcji bardzo się nam spodobały na żywo u znajomego ale znaleźliśmy tylko sprzedawców w Poznaniu. sprawdź przy okazji w Valdim w Al.Jerozolimskich 245 wydaje mi się że mieli, dużo tego pod koniec zeszłego roku objechałem i mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.05.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szukam sklepów, sprzedawców płytek COTTO DELLA ROSA Producent MONOCIBEC w Warszawie i okolicach. Płytki włoskiej produkcji bardzo się nam spodobały na żywo u znajomego ale znaleźliśmy tylko sprzedawców w Poznaniu. sprawdź przy okazji w Valdim w Al.Jerozolimskich 245 wydaje mi się że mieli, dużo tego pod koniec zeszłego roku objechałem i mogę się mylić. Jakiś straszny problem jest z tymi płytami nikt ich nie ma w swojej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 29.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Szukam sklepów, sprzedawców płytek COTTO DELLA ROSA Producent MONOCIBEC w Warszawie i okolicach. Płytki włoskiej produkcji bardzo się nam spodobały na żywo u znajomego ale znaleźliśmy tylko sprzedawców w Poznaniu. sprawdź przy okazji w Valdim w Al.Jerozolimskich 245 wydaje mi się że mieli, dużo tego pod koniec zeszłego roku objechałem i mogę się mylić. Jakiś straszny problem jest z tymi płytami nikt ich nie ma w swojej ofercie A może tak po prostu bezpośrednio spytać producenta ? http://www.monocibec.it/eng/contatti.asp na Polskę podają kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 29.05.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jakiś straszny problem jest z tymi płytami nikt ich nie ma w swojej ofercie A może tak po prostu bezpośrednio spytać producenta ? http://www.monocibec.it/eng/contatti.asp na Polskę podają kontakt [email protected] Czemu nie jak inaczej nie znajdę to tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts