viola_13 25.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 witam wszystkich , do tej pory byłam obserwatorką, wreszcie odważyłam się i oto jestem. Wypada się przedstawić - budujemy dom od kilku lat - na przecudnej wiejskiej działce pod lasem na końcu kraju (do granicy mam kilkaset metrów). Wybraliśmy Hanię z garażem. Ale w trakcie budowy daliśmy upust fantazji, i nasza hania troszkę zboczyła Jesteśmy na etapie układania płytek na podłodze w kuchni, planujemy się wprowadzić za 2 miesiące - sama w to nie wierzę... to tyle na wstępie. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 26.05.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Oczywiście, że można. Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.05.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam serdecznie zboczona Hania - brzmi nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 26.05.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 miałam oczywiscie na mysli odstępstwa od projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts