Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przepraszam, czy tu biją ???

Recommended Posts

Witam serdecznie. Na wstepie pragne zaznaczyc iz wraz z zona jestesmy oczarowani waszym forum. Znalezlismy je wczoraj. i od tej chwili caly czas studiuje kazdy topic. nawet nocke zarwalem :) czym zona nie byla pocieszona - ale co tam :p

Waszymi radami, pomoca, podpowiedziami jestem poprostu oczarowany. Juz wiem z kim bedziemy budowac swoj domek. Ano własnie:

Jestesmy mlodziutkim malzenstwem o krotkim stazu - bo od wrzesnia 2008 roku. ja mam 26 lat a zoneczka 24. Planujemy budowe domku (jak juz zdazylem gdzies w necie doczytac) bardzo kosztownego i skomplikowanego - a mianowicie Ateny - http://www.extradom.pl/projekt-domu-ATENA-ID-3677.html?typ=wszystkie&powierzchnia=dowolna&garaz=wszystkie&strona=&szukaj=atena .

Dzialke juz mamy - niby nic ale wlasne 1000 m jest. mamy to szczescie lub nie-szczescie iz dzialka jest polozona na wiosce na ktorej sie wychowalem - dookola sami pomocni sasiedzi, naprzeciw dzialka i dom moich rodzicow. I niewiem czy kogos rozbawie czy nie - ale mamy zamiar postawic Atenke - i wprowadzic sie do niej (oczywiscie mowa o zwyklym wprowadzeniu sie ) za 200 tys zl.

:o :o :o

Co myslicie ? dodam tylko ze wszystko - moze procz dachu - mamy zamiar zrobic sami - lub ktos znajomy. z dachem do konca jeszcze nie ustalilem co i jak bedzie. ale jestesmy do tego stopnia oczarowani Atena i zarazem zdesperowani ze - jak to sie mowi - okaze sie w praniu :)