daggulka 26.05.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 TAK WIĘC USTALILIŚMY , IŻ : 1. WEJŚCIÓWKA DLA OSOBY DOROSŁEJ - 25 ZŁ płatne przy wejściu w dniu Zlotu - za dzieci nie płacimy uzasadnienie: ponieważ ciężko w dobie kryzysu znaleźć sponsorów - pewnie nie uda się znaleźć całej kwoty na zapłatę za wynajem wioski ... do dzis nie określiliśmy ile tak naprawdę bedzie odób dorosłych (brak informacji od większości o osobach towarzyszących) jeśli okaże się , iż po rozliczeniu zapłaty za wynajem wioski zostaną pieniązki(a wydaje mi się, że zostana na pewno) - będą wrzucone do urny na szczytny cel 2. POZOSTAŁE OPŁATY wiążą się w zasadzie tylko z konsumpcją , czyli zakupem czegoś do jedzenia i picia ... catering będzie - ale niestety płatny Przedstawiam menu przygotowane na Zlot Propozycja Menu na Dzień 27 VI 2009r. Kawa – 3,00 Herbata – 3,00 Piwo – 5,00 Sok do piwa – 1,00 Karkówka z grilla – 9,00 Kiełbasa z grilla – 7,00 Kaszanka z grilla – 6,00 Pierś kurczaka grillowania – 8,00 Chleb ze smalcem – 2,00 Surówka - 3,00 Ogórki kiszone – 2,00 Ogórki konserwowe – 2,00 3. AFTERPARTY po uroczystości oficjalnej w Urzucie odbędzie się w agroturystyce w Ruścu -50zł od osoby dorosłej płatne prezy wejściu na zlot - dla chętnych płatne przy odbiorze identyfikatora i wejściówce - cena obejmuje : imprezke pod wiatą w miłym towarzystwie , korzystanie z terenu , ubikacji, mozliwość zrobienia ogniska, jedzonko (pyszne wiejskie oraz grillowane) ... MOŻLIWOŚĆ SKORZYSTANIA Z NOCLEGU (40ZŁ OD OSOBY) UWAGA: napoje rozweselające oraz inne we własnym zakresie OPŁATY (WEJŚCIÓWKA ORAZ OPŁATA ZA AFTERPARTY) BĘDĄ ZBIERANE PRZY WEJŚCIU NA ZLOT W MOMENCIE ODEBRANIA IDENTYFIKATORA I tyle opłat TERAZ COŚ BARDZIEJ PRZYJEMNEGO - ATRAKCJE : LOSOWANIE (LOSY BEZPŁATNE) fajnych nagród ( w tym mebli ufundowanych przez sponsora - firmę Bogatti http://www.bogatti.pl/ KONKURSY - można będzie wygrać fajne gadżety LICYTACJA - licytować będziemy fanty podarowane przez forumowiczów Przewidujemy także : URNY - do których osoby nie uczestnmiczące w licytacji bedą można wrzucić pieniążki na szczytny cel PAMIĄTKA ze ZLOTU FORUM 2009 - którą dostanie każdy forumowicz odbierając swój identyfikator , które ufundował jeden anonimowy forumowicz który przez skromność - prosił żeby nie podawać Jego nicka - więc nie podajemy , ale BARDZO DZIĘKUJEMY ALE NAJWIEKSZĄ ATRAKCJĄ będzie możliwość ponownego spotkania wielu wspaniałych i wielkich sercem forumowiczów , oraz poznanie tych których nie było jeszcze okazji poznać osobiście ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 26.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 wiem już ile ale jeszcze nie wiem jak? czy pieniadze wpłacic na konto? jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Bożena ... już uzupełniłam ...opłaty zbierane będą przy wejściu na zlot - w momencie odbioru identyfikatora ze swoim nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 informacja jasna, konkretna i nic dodać nic ująć mam nadzieję że wszyscy pozytywnie się do niej ustosunkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Bardzo lubię się ustosunkowywać. Właśnie to robię - oczywiście pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Bardzo lubię się ustosunkowywać. Właśnie to robię - oczywiście pozytywnie. ja nie wiem, ale ja to się ustosunkuję jak już będzie "po" i wszystko się uda ...oczywiście pozytywnie przy piwku ...aaaaa, sorki - słowa mi się pomyliły - miało byc odstresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chyba słyszałem słowo "stosunek" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.05.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no, własnie ...my tak specjalnie żeby Cie tu ściagnąć bo wiesz .... interes mam .... hm ... oczywiście nia taki jak Miriam , ale o tym napisze Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Chyba słyszałem słowo "stosunek" ???? ty to wiesz, gdzie zawsze przyleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 daggulka wrzuć jeszcze do pierwszego postu opłaty za catering. Będzie wszystko w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.05.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Całkiem kusząca propozycja. Jak by udało się załatwić transport to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ...hmmm eeee a ja tu ze szpilką albo kijem w mrowisko... nie mam nic przeciwko opłatom... 25złociszy to nie jest jakaś kwota by się targować.... ale chodzi mi o co inne... wynajem wioski... wioska domów modelowych... czyli reklama domów... firma budująca reklamuje swój produkt... czyli za ogólnopolską reklamę - na łamach forum i pewnie Muratora - produktów czyli domów modelowych pobierają opłatę... że też jeszcze Lidl albo inny supermarket nie wpadł na pomysł by za ich reklamę płacić... albo by roznosiciele zamiast brać pieniądze za roznoszenie to powinni płacić firmom za możliwość roznoszenia ich ulotek... z mojego punktu to tak wygląda... ps. chociaż teraz stwierdzam że sam czasem płacę za możliwość reklamowania cudzych produktów... np. torba na zakupy kupiona za pieniądze i logo supermarketu... koszulka z napisem jakieś firmy... ech namieszało się... sam nie wiem co o tym myśleć... ...inna "wioska domów modelowych" z przed 2000lat w Biskupinie ma dużo niższe ceny biletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ...hmmm eeee a ja tu ze szpilką albo kijem w mrowisko... ...inna "wioska domów modelowych" z przed 2000lat w Biskupinie ma dużo niższe ceny biletów Trochę ta szpilka tępawa. Bo opłata nie jest za wstęp do wioski w godzinach "urzedowania" tejże, tylko za wynajem i opłaty zwiazane z "pobytem" zlotowiczów po godzinach pracy wioski, tj od ogodz. 16 do 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ...hmmm eeee a ja tu ze szpilką albo kijem w mrowisko... ...inna "wioska domów modelowych" z przed 2000lat w Biskupinie ma dużo niższe ceny biletów Trochę ta szpilka tępawa. Bo opłata nie jest za wstęp do wioski w godzinach "urzedowania" tejże, tylko za wynajem i opłaty zwiazane z "pobytem" zlotowiczów po godzinach pracy wioski, tj od ogodz. 16 do 20. ...no dobra.... niech już będzie.... ...ale i tak troszku mi to nie pasuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Bardzo lubię się ustosunkowywać. Właśnie to robię - oczywiście pozytywnie. ja nie wiem, ale ja to się ustosunkuję jak już będzie "po" i wszystko się uda ...oczywiście pozytywnie przy piwku ...aaaaa, sorki - słowa mi się pomyliły - miało byc odstresuje Ja też bym się chetnie ustosunkował... ale sam? Tyle, że bedę o was myślał... Kiedy czasem wspomnę Maję, to końcówka jedna staje A na Ewy widok Jakiś wzwodzik mam Lecz gdy myślę o Małgosi Wcale mi się nie podnosi A gdy wspomnę Jadzię Wolę już spać sam. Ref. A on cichuśki, a on maluśki Lecz czasem się budzi ze snu Trochę pobryka ta moja tyka Jak mała sarenka gnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.06.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Stasiu ... jesteś niemożliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts