AgnieszkaPrzemko 26.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Zakładam księgę uwag i wniosków. Proszę o komentarze. Ten kto pyta jest głupcem przez 5 minut. Kto tego nie robi jest głupcem całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej Aga - Twojemu ślubnemu niech nie świta to co świta, tylko daj mu do przeczytania mój dziennik ( gdzieś tam zaginął już w czeluściach, ale z pewnością odgrzebiesz) i wtedy nich z czystym sumieniem Ci powie, że nie da rady My już mieszkamy ponad 7 miesięcy. Wykańczamy dom w środu powoli - pod koniec tego miesiąca będziemy mieli dopiero drzwi wewnętrzne, do zrobienia mam też 2 łazienki, wykończenia strych, sypialnię i do zaludnienia drugi pokój dziecinny A wzięłam się za ogród, wiesz, żeby i tam choć trochę miło było. Powodzenia i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaPrzemko 16.06.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziękuję za miłe słowa. Dziennik odszukałam, poczytałam i ... obyśmy też mieli tyle sił i determinacji co Wy Mam nadzieję, że nam też uda się przejść ten koszmarny etap pod nazwą "budowa". Na dzień dzisiejszy mamy stan "zero", więc coś poszło do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 26.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witajcie, pozdrawiamy z Goleniowa Czytając Wasz dziennik miałam wrażenie, że to mój własny. Identyczne doświadczenia z papierologią, zwłaszcza z budową sieci wod-kan. i energią. Koniec końców wszystko dobrze się skończyło, ale trwało 1,5 roku i kosztowało mnóstwo pieniędzy i nerwów. Czekam na ciąg dalszy dziennika. pozdrawiam coffee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts