gosiawwj 10.08.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Wodzik ,czy mógłbyś przesłać mi na e-maila lub na faks dokładne wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 11.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Do gosiawwj. Podaj nr faxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiawwj 11.08.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 0-41 267-42-98 bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 13.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, zmiany w projekcie kosztowały niewiele, cała adaptacja 300 zł. Okno narożne jest rzeczywiście dobre. U mnie na budowie przce trwają, robię docieplenie, w poniedziałek wchodzi glazurnik. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 14.08.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 czesc wszystkim. ja jestem na etapie zrobionych fundamentow i na ten rok to koniec a za rok reszta wodzik i geniu wklejcie troche nowych fotek waszych zapachow . z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertuse3 15.08.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Moja wiosenka ma już strop. Czekam na krokwie i zastanawiam się nad obróbką. Czy robić tradycyjnie(pozioma) czy Cieśla ma zrobić na krokwiach skosy. Czy ktoś może takie rozwiązanie zastosował? Zastanawiam się jak to bedzie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 18.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 heyka chłopaki. gdzie te fotki bo chce zobaczyc wasze wiosenki jak juz wygladaja z zewnatrz i wewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelh 27.08.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich, czekamy na pozwolenie, czy w okolicy Bydgoszczy można byłoby zobaczyć w realu zapach wiosny.Proszę o kontakt[email protected] Edytowane 3 Października 2010 przez pawelh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiawwj 29.08.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Do Wodzika, czy mogłabym zobaczyć Twój domek ? właściwie jesteśmy już zdecydowani na zakup projektu, ale chcielibyśmy zobaczyć go w rzeczywistości. Czy nasza wizyta nie sprawiłaby problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 30.08.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Do gosiawwj - zapraszam,napisz , to się umówimy.Jestem na etapie kończenia tynków i ocieplania ,myślę ,że wizyta pomoże Ci w podjęciu ostatecznej decyzji. Wlodzimierz B. Rossa/SOC/Effem@Effem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiawwj 30.08.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Do Wodzika.Dziękuję za zaproszenie ,napewno skorzystam. Mam problem z Twoim e-mailem, kiedy wpisuje dokładnie taki jak mi napisałeś ukazuje sie ,że e-mail jest nieprawidłowy. Może podam mój [email protected]. Jęsli możesz podaj mi Twój numer telefonu to zadzwonię i sie umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micha26 31.08.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Do rafal_roki Dostałeś moją wiadomość ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 03.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) czesc michal co do kosztow fundamentów to poszło 60 ton żwiru a lalem fundamenty na 1.2 m w ziemiw i na szerokosc 40cm a lawe koplem pod skosem na 60 cm a cementu poszlo mi gdzies okolo 8 ton a bloczkiem nie robilem a co do zbrojenia to robilem na 4 druty fi 12 co 25cm strzemiono 25na 30cm Edytowane 3 Września 2010 przez rafal_roki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micha26 05.09.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzięki rafal_roki . Powodzenia przy dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbysio 07.09.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Od dwóch dni mieszkamy, jeszcze wszystko jest nie wykończone, super mieszka się w nowym domu. Pozdrawiam wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!! Gdyby ktoś miałochotę obejżeć nasz dom to zapraszam!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiawwj 09.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Bardzo dziękuję za niedzielne spotkanie, pokazanie domku( jest super) i odpowiedź na wiele moich pytań. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr i irena 09.09.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 WITAMY WSZYSTKICH REALIZUJàCYCH ZAPACH WIOSENKI WLASNIE WYLALISMY FUNDAMENTY POD TEN WSPANIALY DOMEK:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 11.09.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Do gosiawwjDziękuję za wizytę,życzę jednocześnie powodzenia i wytrwałości w budowaniu Wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 12.09.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam wiosennych. Z braku czasu dawno nie zagladalem na forum. Co raz nas wiecej jak widac ( w koncu to extra dom) U mnie mury gotowe 2 dni temu murarz zakonczyl prace, a na wiosne mam nadzieje zrobic wiosnie dach.GRATULACJE Marcinbysio !!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 15.09.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 czesc wszystkim. mam pytanie do osob ktore już maja postawiony domek chodzi mi czy pod chudziak trzeba wybierać czarną ziemię z pomieszczeń a dopiero wysypać piaskiem pomieszczenia i lac chudziak. prosze oszybko odpowiedz z gory dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts