ania101 07.12.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam wszystkich,do Mariusz 81- do Pnb poszło szambo, bo w gminie powiedzieli, że w ciągu 3 lat wezmą się za kanalizę - ale to były chyba obiecanki przedwyborcze i dlatego cały czas chodzi nam po głowie oczyszczalnia. Koszt zmian - projekt i uzgodnienia to ok. 600zł, więc chyba niewiele. Zdajemy sobie sprawę, że bardziej się opłaca oczyszczalnia. A już kupiłeś swoją i za ile jeśli można wiedzieć? Myślimy o drenażowej - najtańsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz81 11.12.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ze względu na powierzchnię działki wybrałem mechaniczno - biologiczna koszt 5400. Z drenażem można już nabyć za 2000 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubusss 17.12.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 WodzikBudujemy Domek niedaleko Ciebie dokładnie w Lesznie budowa stanęla z powodu zimy. Mamy do Ciebie kilka waznych pytan jak bys mogl podac Swojego meila lub telefon?[email protected]Czekamy niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbysio 18.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Życzymy wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkim forumowiczom naszego domu Zapach Wiosny, oraz szcześliwego nowego Roku 2011, przedewszystkim zakończenia inwestycji oraz szybkiego zamieszkania w nowych domach. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 18.12.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Życzę wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku, błogiego spokoju mieszkającym, łagodnej zimy wykańczającym, szybkiej wiosny tym co zaraz rozpoczną i wszystkim dużo pieniędzy na realizację tych budowlanych i nie budowlanych marzeń. Marcinbysio jesteś jedynym już mieszkającym, bądź człowiekiem uciesz nasze oczy zdjęciami kuchni i salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulka01 18.12.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Ja również dołączam swoje życzenia i życzę Wam spełnienia marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 19.12.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Cześć wszystkim! Również z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkiego najlepszego żeby wszyscy mogli zacząć lub skończyć budowę pięknej wiosenki i oby w nowym roku nie poszły zbyt dużo do góry materiały, żebyśmy mogli budować dalej. Do wszystkich którzy już pobudowali domki proszę wstawcie trochę fotek z zewnątrz jak i wewnątrz budynku. I szczęśliwego nowego roku 2011. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 20.12.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Przyłączam się się do życzeń - wszystkim budującym - Wszystkiego Najlepszego w tym i przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelh 20.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witam wszystkich!Wszystkiego najlepszego na święta oraz na nowy rok.Życzę szybkiego ukończenia budowy.Może posiada ktoś kosztorys budowy potrzebny do banku.Jeśli to możliwe to proszę o przesłanie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania101 20.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witam wszystkich,mamy już pozwolenie na budowę ............ trwało to wszystko pół roku, teraz ruszamy na banki.Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego dobrego na Nowy 2011 Rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania101 28.12.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam ponownie,mam tą samą gorącą prośbę co pawelh- czy ktoś mógłby mi wysłać na maila: [email protected] kosztorys naszego projektu - musimy przygotować go dla banku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat_nie 30.12.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam Wszystkich.Przyłączam się do prośby o kosztorys budowy dla banku. Jeżeli ktoś może podać to z góry dziękuję. Mój mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia74 03.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Do ggienka!!!Czekamy na zdjęcia !!!! Pokaż nam wnętrza twojej wiosenki. Pozdrawiam. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 04.01.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 czesc wszystkim do genia i reszty dolaczam sie do prosby agi i tez prosze was o zdjecia waszych wiosenek jak i w srodku i z zewnatrz domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelh 04.01.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 witam, wszystkich już budujących ) jakie przewidujecie koszty budowy wiosenki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 09.01.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 witam forumowiczów . wodzik geniu i reszta tych wszystkich osob ktorzy juz maja wiosenki prosze was o zdjecia. czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 11.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 witam, wszystkich już budujących ) jakie przewidujecie koszty budowy wiosenki??? Witam. Lepiej nie licz bedziesz spal spokojniej. Budowa domu to studnia bez dna nawet takiej wiosenki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Sawicz 12.01.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam mam ogromny problem i proszę o pomoc otóż okazło się że w gmninie gdzie ma powstac mój zapach wiosny kąt nachylenia dachu to minimum 42stopnie a w projekcie jest 25stopni.Napisałam już do Pani projektant o dokonanie zmiany ale co Wy myślicie i jak z Waszego punktu widzenia będzie to wyglądac mocno oszpeci wiosenę?RATUNKU nie wyobrażam sobie innego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 13.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 W tej sytuacji jedyna nadzieja w Pani projektant moze zrobi jakas wizualizacje. Mi osobiscie ciezko jest wyobrazic sobie wiosne z takim dachem. U mnie dach jest podniesiony do 30 stopni tez ze wzgledu na warunki zagospodarowania i wiem ze wyglada fajnie ale 30 a 42 stopnie to spora roznica. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia74 18.01.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Co się dzieje że taka cisza na forum w sprawie wiosenek? Nikt nic nie robi, że się nie chwalicie zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts