Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZAPACH WIOSNY M70

Recommended Posts

Witamy wszystkich budujących Zapach Wiosny lub marzących o :-)

Jak to się mówi: jesteśmy tu NOWI. Nam również na stare lata zachciało się do własnego domku, stąd pytanie do szanownych forumowiczów: czy ktoś zgodziłby się na pokazanie nam swojego dzieła? Jesteśmy z kujawsko-pomorskiego (konkretnie Toruń). Byłoby fajnie móc zobaczyć ten domek w realu, bo trochę ciężko sobie wyobrazić to wszystko na podstawie suchych rzutów czy rysunków. Z góry dziękujemy za pomoc. Pozdrawiamy! Gosia i Marcin

Ps. Choć wiemy, że nasza prośba nie jest zbyt oryginalna liczymy mimo wszystko na odzew.

• Odpowiedzi 931
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Mam pytanie do ggienek1. Czy belki stropowe robiłeś według projektu, czy zrobiłeś wszystkie na jedną wysokość? Bo nam doradza dekarz żeby zrobić wszystkie na jeden wymiar (10/20).

Z góry dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam

Witam,

belki stropowe mam zgodnie z projektem. Nie myślałem o zmianach w tym zakresie.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam!

Gratuluje rozpoczęcia budowy. Jeżeli mogę coś się wtrącić to uważam że komin w łazience jest zbędny. Można go przeunąc do garażu. dzięki temu w łazience jest więcej miejsca i nie trzeba go mijać a w garażu to według mnie jest obojętny. Ale oczywiście każdy robi jak uważa ja osobiście jeżeli jeszcze raz budował bym Wiosnę to tak bym zrobił. Mam nadzieje że nie wtrąciłem się nie potrzebnie ale człowiek uczy się na błędach.

Pozdrawiam