IZA30 26.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 fajny domek jak wygląda w środku?chodzi mi o wielkośc pomieszczen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 26.11.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam, IZA30, domek fajny pomieszczenia też OK. Podaj swój adres e-mail (mój znajdziesz na forum), prześlę rysunek z wymiarami budynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 26.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam, IZA30, domek fajny pomieszczenia też OK. Podaj swój adres e-mail (mój znajdziesz na forum), prześlę rysunek z wymiarami budynku. Pozdrawiam # [email protected] wielkie dzięki poszukuje projektu małego w miarę nie drogiego domku i zapach wiosny to naprawdę fajny projekcik,ale naprawdę mało jeszcze o nim wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekg26 27.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 do ggienek1:) będą dzisiaj fotki na forum... z góry dzięki Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 27.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 klikamy w link poniżej http://www.filefactory.com/file/a1e4ga6/n/budowa.rar następnie download now na dole strony, czekamy pare sekund, pobieramy plik wciskając Download with FileFactory Basic. rozpakować plik ze zdjęciami, oglądać . Jeśli jednak ktoś będzie miał problemy to proszę dać znać to wyśle inaczej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 28.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 witam, od dłuższego czasu czytam o wiośnie i bardzo mi sie ten projekt spodobał mogłabym prosić o wielkość pomieszczeń w środku i czy ten domek na żywo przy tych metrażach nie jest jak dziupla? wodzik,mam prośbe, możesz inaczej te zdjecia wkleic?nic nie chce mi wejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 28.11.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 wodzik, jednak dałam rade:)dzieki!!!! domek naprawde fajny, mam pytanie odnośnie kominka, bo jezeli sie nie myle to widzialam wyprowadzenie, czy jest on na środku pokoju? i jeszcze zastosowałeś ta opcje z drzwiami przesuwanymi?czy wtedy duzy pokoj jest ustawny?ja myslalam , by ta sciane do końca pociagnąć... mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś z was wydłużał dom, aby zrobic jeszcze jeden pokój?albo w inny sposób zmieniał w srodku rozkład pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 28.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kominek jest umieszczony między kuchnią a pokojem wg.planu.Drzwi przesuwanych nie instaluję. Też rozważałem pociągnięcie ściany do końca-zrezygnowałem i zrobiłem tak jak w planie. Czy będzie ustawny-chyba tak-zmieniłem miejsce na zestaw RTV -będzie na ścianie przy tarasie i tam już prowadzę instalację.Prześledż forum - ktoś wydłużał dom ,by uzyskać dodatowy pokój.Według opini znajomych-układ pomieszczeń rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 28.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam, oto obiecane fotki, do spiżarni robię normalne drzwi 70-tki, w salonie brak ścianki działowej którą stawiam z karton-gipsu. W piątek wstawiam okna, drzwi wejściowe i bramę garażową. Jeszcze w grudniu instalacje elektryczne (w piątek alarmowa równolegle z oknami). Ciągle jest co robić, ale cały czas do przodu. Zdjęcia nie oddają rzeczywistości, domek na żywo to dopiero coś. http://foto.onet.pl/3owrs,s60c0sg6dymg,luczm,u.html#lud0p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 28.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam, Wodzik nie dałam rady ze zdjęciami. Można inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 28.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 gienek domek wygląda SUPER od środka. Ja ciągle myślę który projekt wybrać, śledzę wątki i nie umiem się zdecydować. Może jednak Wiosna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 28.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć, proponuję zobacz gdzieś dom na żywo, ja widziałem u Wodzika i klamka zapadła buduję. lilaer w jakim rejonie zamierzasz budować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 28.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 będę budować w okolicach Zielonej Góry, w mojej okolicy chyba nikt nie buduje Wiosny. Nie umiałam w tym projekcie rozplanować mebli w salonie bo i stół, i wypoczynek,i koniecznie stary kredens, ale dzisiaj Wodzik mi przypadkiem pomógł przenosząc TV na ścianę przy tarasie (ja z uporem maniaka ustawiałam TV na ścianie wewnętrznej i nie bardzo mi to pasowało). został mi jeszcze jeden dylemat: czy w kuchni zmieści mi się stół? I ten stół nie może stać blisko stołu w salonie Ale poczekam jak się urządzicie i wtedy zobaczę jak to wszystko wygląda z meblami, więc proszę się spieszyć żebym mogła zacząć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 28.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 czesc geniu a kiedy wkleisz fotki z zewnatrz domu z kazdej strony bo chce zobaczyc go na zewnatrz z gory dzieki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 29.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 lilaer, a jaki projekt bierzesz jeszcze pod uwage?mnie tez niepokoi czy salon ustawny...do tego ja jeszcze potrzebuje jeden pokój, wiec projekt troszke musiałabym rozbudować, ale pomomo to wciąż mnie sie podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 29.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 mrowkaania, wybrałam projekt Mila z pracowni dom na horyzoncie (wybudował ją Lesheck: http://forum.muratordom.pl/mila-w-okolicach-poznania,t133390.htm oddzielna kuchnia ma swoje zalety, ale salon też mi nie pasuje - gdzie postawić stół ?. Drugi to M42 Przemyślany z Muratora: http://forum.muratordom.pl/dom-m42-przemyslany-z-muratora,t120458-540.htm Kuchnie bym powiększyła kosztem spiżarni, ale salon też coś mi nie pasuje. No i te domy są większe, a wiadomo każdy metr kosztuje. Wiosna przy swoim metrażu ma wszystko co trzeba (no i ładna tez jest ) A oglądałaś projekty biura z500 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 29.11.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, zapraszam na seans "stan surowy otwarty" komplet z każdej strony. http://foto.onet.pl/3owrs,w8urps4y4qwp,u.html Rozumiem rozterki forumowiczów, też przerzuciliśmy wiele projektów (zaciszny, szpak, żwirek,barwny itd.), ale zapach wiosny jest najbardziej funkcjonalny no i koszt budowy do przełknięcia. Życzę owocnych poszukiwań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 29.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 witam dzieki geniu za zdjecia sa super, ale nie to co na zywo widzialem domek u jacka i mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 29.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Gieniu i Wodzik serdecznie dziekuje za zdjecia. W obu przypadkach domki super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 29.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 lilaer można inaczej http://foto.onet.pl/5n4iz,0w1ko44ddad0,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts