slawikrrg 18.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wtam. Geniu a czy masz juz upatrzony jakis piec, jezeli tak to napisz jaki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcia2306 18.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witam !Mam do sprzedania projekt domu Zapach wiosny M70L cena 1400 złsprzedaję bo muszę, postanowiłam wybudować inny dom . polecam kontakt telefoniczny : 600-449-948 Zapakowany w oryginalny segregator. 4 egzemplarze plus koszty budowy. Do projektu są dołączone zgody na bardzo wiele zmian do wprowadzenia w domu oraz komplet niezbędnych dokumentów potrzebnych do pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 20.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam Wszystkich, znów kilka zdjęć, tym razem w zimowej scenerii. Instalacje elektryczne zrobione, teraz przerwa. W sprawie pieca to u mnie będzie elektryczny i kominek z płaszczem wodnym, w przyszłości panele słoneczne. http://foto.onet.pl/3owrs,wolwco0lcogl,u.html Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę Wiosennym wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, pomyślności i wytrwałości w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 21.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 czesc dzieki geniu za zdjecia w tym sniegu domek jeszcze ladniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 21.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam , Wszystkiego najlepszego dla budujących Wiosnę. Życzę , by rok 2010,był rokiem pomyślnego zakończenia robót i by domki stały na Waszych działkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 23.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 czesc! wszystkim budujacym wiosenke chcialbym zyczyc wesolych pogodnych i udanych swiat bozego narodzenia i zeby ten rok 2010 byl udanym rokiem w budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 25.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Zdrowych i Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich budujacych wiosne, aby w nadchodzacym 2010 roku jak najwiecej osob wprowadzilo sie do swoich wymarzonych domkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekg26 05.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2010r. oby w tym szybciej stawały mury i nasze wymarzone domy rodzinne niech już zostaną zamieszkane przez nas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbulawa81 07.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam wszystkich Wiosennych. Ja dopiero zaczynam przygodę z budową Bardzo, mi i mojej żonie podoba się projekt "Zapach Wiosny" jednak na obrazku to nie to samo co w rzeczywistości, a przed kupnem projektu chcieli byśmy zobaczyc taki domek na żywo. W związku z tym moja proźba do osób z województwa mazowieckiego które wybudowały ten dom lub są w trakcie budowy o kontakt. Jeśli nie stał by nic na przeszkodzie to chcieli byśmy obejrzeć taki dom na żywo, po wcześniejszym umówieniu terminu wizyty. Bardzo proszę o kontakt "Wiosennych" z mazowieckiego, mój e-mail: [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 08.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam, do mbulawa, twój adres e-mail jest coś nie tego. Wysłałem wiadomość i dostałem info, że wiadomość nie może być doręczona. Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam w oklice Serocka k/Warszawy, dom w stanie surowym zamkniętym (no może trochę bardziej zawansowana budowa). Mój adres e-mail znajdziesz na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbulawa81 08.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Sorki, faktycznie pomyliłem się w adresie e-mail , już go poprawiłem. A co do wizyty to oczywiście że jestem zainteresowany , co do terminu to będę kontaktował się przez e-maila, dzięki za zaproszenie, na pewno skorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulka01 18.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam wszystkich obecnych i przyszłych budujących M70.Kiedy wreszcie trafiłam na projekt Wiosenki doszłam do wniosku,że to jest to .Chyba,że już nie zmienię zdania.Podobnie jak Ty Gieniu będę budować w okolicy Serocka (w Karolinie). Mam nadzieję,że mi nie odmówisz i będę mogła dołączyć do grona oglądających Twój dom jak również skorzystać z Twoich doświadczeń przy budowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 19.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 czesc geniu mam wielka prosbe czy moglbys mi napisac ile w metrach poszlo ci dzewa i na co ile i dlugosci i wymiary krokwi,murlat i slupow z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 21.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Wszystkich, do zulka01 oczywiście zapraszam na budowę zobaczyć dom w naturze, chętnie podzielę się doświadczeniami. do rafal, drewna poszło około 11 m3, wymiary i ilość drewna zgodne z projektem. W projekcie Rzut Więźby jest tabela, cieśla według tego zamawiał drewno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 21.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 czesc geniu jeszcze nie mam projektu a pytam sie ciebie bo bede wycinal dzrewo z lasu a lesnik chce wiedziec ile czego potrzeba chodzi mi o wymiary i ile sztuk krokwi ci poszlo i ile desek na dach w m3 pisales mi kiedys na forum o 3 najdluzszych krokwiach bede bardzo zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 21.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Cześć, podaj adres e-mail, zrobię skan więżby oraz tabeli i wyślę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 21.01.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 do genia [email protected] to moj email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertuse3 22.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam!!! Ja także wybrałem ten projekt ponieważ mam dość wąską działkę a zarazem długą wzdłuż drogi. Wielkich zmian nie wprowadziłem tylko okno w kuchni będzie na drugiej ścianie bo wypadało u mnie od północy(mało światła). Strop zamierzam zalewać betonem. i tutaj mam pytanie do tych którzy wybrali takie rozwiązanie a dokładnie ile potrzeba stali na taki strop?. Na fundament wyliczyłem 36 prętów 12tki do tego wieniec i strop więc zastanawiam się ile dokładnie i jakiej średnicy kupić stali. Ponieważ kasy trzeba dużo a nie chce przesadzić z materiałami żeby potem nie zostało. Jakby nie było problemu proszę o jakieś info. Pozdrawiam.Jak pogoda pozwoli i urzędy ruszam w kwietniu także podam mój kosztorys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat_nie 26.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam. Jak tak Panowie, jakieś postępy na budowach? Mam pytanie. czy robiliście już instalację elektryczną w domu? jeżeli tak to ile poszło kabla. Mamy okazję kupić trochę taniej tylko zastanawiamy się ile . Mam tylko nadzieję , że ta zima niedługo się skończy i ruszymy z naszą budową. pozdrawiam wszystkich "wiosennych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 26.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, budowa stoi, niestety zima. Ja mam już zrobione instalacje elektryczne, robili to fachowcy z materiałem, więc nie wiem ile poszło kabli.Czekam na wiosnę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts