Cola0760 15.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 podnosze temat by nikt nie zapomniał w oczekiwaniu na fotki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 17.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam Wszystkich, mam prośbę do wodzika, czy można zobaczyć Twój dom. Ja mieszkam w W-wie, więc to rzut beretem, budował będę pod Serockiem. Mój e-mail. [email protected] Pozdrawiam Gienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 18.07.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Przepraszam ,ale byłem trochę styrany pracą,dzisiaj zrobiliśmy sobie wolne , więc piszę co jest grane - otóż dom jest już wymurowany, pozostało skończyć ścianki działowe i postawić kominy.Gdy dopisze pogoda , prawdopodobnie skończymy we czwartek w przyszłym tygodniu.Zdjęcia posegreguję i prześlę - pewnie pomoże mi syn, bo ja nie mam za bardzo czasu. Zapraszam serdecznie Gienka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 18.07.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Wielkie dzięki Wodzik za pokazanie budowy, szybkość z jaką postępują prace jest imponująca, serdeczne gratulacje. Dzięki też za cenne podpowiedzi.Dzisiejsza wizyta potwiedziła słuszność decyzji o wyborze tego projektu. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbysio 19.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Mam prośbę do pana Wodzika ja równiez będe realizował w najbliższym czasie projekt M70 , tylko że w Kujawsko Pomorskim pod Toruniem, aktualnie mieszkamy w Mińsku Mazowieckim. Czy mozna by było obejżeć budowę??Nasz email [email protected]. Proszę o kontakt pana wodzika. Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airkadio_k 19.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Wodzik jak każdy będzie prosił o fotki to czasu będziesz miał za mało na wysyłanie emaili , na pewno wszyscy się ucieszą jak wrzucisz kilka tutaj ,zresztą jesteś pierwszy który wystartował z Wiosną pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 20.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam wszystkich. Widzę ze grono miłośników Wiosny się powiększa. U nas dziś geodeta wyznaczył domek , a od jutra murarz kopie fundamenty. Wiosna będzie w kujawsko-pomorskim. Wodzik nie chce Ci marudzić ale CZEKAMY NA ZDJĘCIA pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 25.07.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Wczoraj skończyliśmy murować-gdy są ściany wszystkich pomieszczeń dopiero jest widać piękno całego domu - jest miodzio.Teraz sobie robie przerwę dwutygodniową-potem biorę się za strop. Pozdrawiam wszystkich budujących -naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 25.07.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 klikamy w link poniżej http://www.filefactory.com/file/ahf4h48/n/budowa_rar następnie free download, czekamy pare sekund, pobieramy plik. rozpakować plik ze zdjęciami, oglądać . jeśli jednak ktoś będzie miał problemy to proszę dać znać to wyśle inaczej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 27.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dzieki Wodzik!!! juz sciągam i biore sie za ogladanie PS miłego urlopu! EDIT------------- poogladałem perspektywa robienia fotek sprawia, ze straszne maleństwo sie wydaje ta nasza wiosna PS wychodzi mi że mury stawialiscie jakies 12 dni (od 9 do 24 lipca i dwie niedziele po drodze + jakis dzionek bez pogody) bardzo dobre tempo jak na dwie osoby a ile trwało robienie fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 27.07.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Faktycznie murowaliśmy 12 dni robocze.Zapewniam ,nie jest to wcale maleństwo.Fundamenty kopane były małą koparką ok. 3 godzin. Zbrojenie pod fundamenty 4 pręty fi 12 plus strzemiona kręcone po pracy - 5-6 popołudniówek, ułożenie belek w wykopie plus wylanie betonu z gruszki - jeden dzień.Po trzech dniach wymurowanie bloczków betonowych - ok. 800 sztuk - dwa dni - podstawa - bloczki wcześniej poustawiane w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airkadio_k 01.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 zdjęcia super ,nawet piękna tęcza się pojawiła na jednym prawdziwa wiosna latem super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 01.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Dzięki, airkadio_k.Marcinbysio - odpisałem na e-maila dawno - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 06.08.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Co tam słychać u slawikrrg - wystartowałeś z wiosną ?U mnie chwilowa przerwa - strop przyjechał wczoraj, trochę wyszło drożej,niż przewidywałem - po dokładnych pomiarach okazało się ,że brakuje trochę garów i trzy belki.Zastanawiam się też nad kupnem gotowych kształtek wieńcowych - na wiosnę wychodzi ok.105 sztuk, oraz gotowych kształtek wewnętrznych - ok.60 szt - trzeba wydać ok. 1300 zł,ale rezygnujemy z obijania murów deskami.Zaczynam w drugiej połowie sierpnia.Pozdrawiam wszystkich barujących się z papierkami i budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airkadio_k 06.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 katastrofa urzędowa inaczej mówiąc , kiedy nasze urzędy będą pracowały na poziomie EUROPEJSKIM ...........wodzik masz racje tylko barek nam pozostał i czekanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 07.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich Wiosennych, projekt po adaptacji, złożyliśmy papiery na pozwolenie. Urzędnicy twierdzą, że może to trawć nawet półtora miesiąca, tacy zarobieni, że szok. Zmiany wprowadzone to: okno narożne w kuchni, rezygnacja z klinkierów na zewnątrz (wyprostowanie fundamentu), filary okrągłe, okno w garażu takie jak w pomieszczeniu gospodarczym, powiększenie drzwi na taras. O postępach w sprawie będę informował forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbysio 11.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 W końcu po 8 miesiącach załatwiania, jest pozwolenie na budowę m70. Pozdrawiam wszystkich budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 12.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 do wodzika wkleisz jeszcze pare fotek dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 12.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a tak wogole witam wszystkich budujacuch wiosne my mamy zamiar zaczac budowe na wiosne i chcielibysmy zobaczc zdjecia domku na zdjeciu niz na papierze to nie to samo zgory dziekuje za zdjecia i podpowiedzi co do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 14.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Wyslalem do niektórych prośbę na PW pierwszy odpowiedział ggienek1 i pomógł mi baaaardzo jeszcze raz dziękuję ggienkowi1 PS w zwiazku z powyzszym moja prośba do reszty jest nieaktualna pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts