zulka01 27.10.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam,Dziś moja wiosna została zamknięta i zaalarmowana.Zainstalowałam również "ogrzewanie".http://picasaweb.google.pl/zulka2001/OknaDrzwiBrama?authkey=Gv1sRgCI-25Ivsj6eB9gE&feat=directlinkPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 28.10.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam,Zulka, no pięknie. Koza bardzo elegancka ( koza zamiast kominka np jotul 600 - cudo). Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia - od wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz81 28.10.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 zulka proponuje pozrywać naklejki z okien, jeśli pozostawisz je na dłużej będziesz miała problem i to duży żeby je później usunąć. Mam pytanie widzę że masz zamontowaną bramę segmentową (za otworem) czy masz tynki w garażu ??? albo chociaż na tych fragmentach ścian na których jest zamontowana brama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulka01 28.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Naklejki pozrywam za kilka dni. Co do tynków w garażu,to zrobione są jedynie na fragmentach ścian,a konkretnie po obu stronach bramy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 01.11.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam, nowa dawka zdjęć w folderze: "nowe2" http://foto.onet.pl/5n4iz,v04cw0sk71oe,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulka01 01.11.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Pięknie.Jak są już tynki wewnątrz jest zupełnie inaczej.A bonie - rewelacja.Ja wczoraj tracąc kilka paznokci zdjęłam taśmy z okien (został jeszcze tylko garaż).Ale w moich wnętrzach jest jeszcze bardzo ponuro.http://picasaweb.google.com/zulka2001/Okna?authkey=Gv1sRgCPnx74ONsfnVtQE&feat=directlinkPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 01.11.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 czesc wszystkim wodzik dzieki za fotki domek jest cudowny jak na zewnatrz czy wewnatrz. bedziemy z niecierpilowscia czekac na kolejne zdjecia. do uslyszenia hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertuse3 01.11.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Bardzo piękne wszystkie Wiosenki. Proszę napiszcie koszt okien i bramy garażowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 01.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam,Wodzik z tynkami dom wygląda super. Mam pytanie czy kuchnie masz szerszą niż w projekcie? Pamiętam że poszerzałeś dom ale nie wiem którą stronę. Może masz juz projekt ustawienia szafek w kuchni? pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 02.11.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Za okna , parapety , drzwi wejściowe (2300 zł) i garażowe segmentowe (3200 zł) zapłaciłem z montażem 14300 zł.Szerokość domu ,to po zmianach 11,51 m ( w planie 10,83 ) i jest od środkowej ściany poszerzony o ok.35 cm w obie strony. Długość domu bez zmian - 17 m.W tym tygodniu będę zakładał parapety zewnętrzne , gdy skończę - zapuszczę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia74 02.11.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Domek jest piękny!!! Ja dzisiaj wreszcie kupiłam wymarzoną działkę. Wodzik gdybyś mógł to wstaw kilka fotek z sypialni, ciekawa jestem jak one wyglądają. A jak twój dom stoi względem stron świata? Pozdrawiam. aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 03.11.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Do Agusia - fotki wkleję w przyszłym tygodniu jak położę parapety - co do stron świata nie mogłem nic wykombinować , ale jest nieżle - front domu - płn.-wsch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia74 03.11.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dzięki,czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Sawicz 04.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) Dzień dobry wszystkim obserwuje Wasze budowy i jestem zachwycona tym projektem ale mam pytanie czy w okolicach Zielonej Góry lub Głogowa zaczął ktoś budowac ZAPACH WIOSNY? Edytowane 4 Listopada 2010 przez Marta Sawicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 04.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam,przypadkowo tutaj trafiłem i widzę,że "zapach wiosny M70" jest bardzo podobny do "M42 Przemyślany" i wcale się nie dziwię bo to również projekt tej samej autorki.Mam ogromną sympatię do M42 a teraz również do M70.Pozdrawiam wszystkich budujących wg tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 04.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam, Marta ja będę budować w okolicy Zielonej Góry ale dopiero na wiosnę a ty chcesz pewnie zobaczyć dom w realu. Postihal miło cię gościć, wciąż zaglądam na wątek M42, wybrałam jednak "zapach wiosny" bo każdy metr kosztuje a nasz projekt przy mniejszej powierzchni też jest "wszystkomający":). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Sawicz 05.11.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Lilaer dziękuję ja również chcę wystartować na wiosne a mam jeszcze jedno pytanie czy dokonałaś zmiany w projekcie bo ja zastanawiam się nad tą ścianą w salonie czy nie zrobić jej do końca wtedy będzie bardziej ustawny?I zastanawiam się nad łazienką czy nie jest zbyt mała i kosztem garażu nie powiększyć jej?Okno w kuchni również bym powiększyła. Edytowane 5 Listopada 2010 przez Marta Sawicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 05.11.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Do Marty, witam, podnoszę dach do 30 stopni (warunki zabudowy), nad ścianką w salonie będę myśleć, jak stanę w salonie wtedy zdecyduję. Łazienkę powiększę kosztem sypialni gościnnej (wnęka na pół kabiny) i okno w kuchni chyba też większe. Na razie tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Sawicz 05.11.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące wc otóż myślałam żeby zrobić większe po.gospodarcze(spiżarnię) co Ty o tym sądzisz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 05.11.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Do Matry,kuszące, ale wc dla gości jest niezbędne. Chcesz z niego ( z wc) zrezygnować czy tylko pomniejszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts