Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZAPACH WIOSNY M70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 931
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zulka proponuje pozrywać naklejki z okien, jeśli pozostawisz je na dłużej będziesz miała problem i to duży żeby je później usunąć. Mam pytanie widzę że masz zamontowaną bramę segmentową (za otworem) czy masz tynki w garażu ??? albo chociaż na tych fragmentach ścian na których jest zamontowana brama...

Pięknie.Jak są już tynki wewnątrz jest zupełnie inaczej.A bonie - rewelacja.

Ja wczoraj tracąc kilka paznokci zdjęłam taśmy z okien (został jeszcze tylko garaż).Ale w moich wnętrzach jest jeszcze bardzo ponuro.

http://picasaweb.google.com/zulka2001/Okna?authkey=Gv1sRgCPnx74ONsfnVtQE&feat=directlink

Pozdrawiam.

Za okna , parapety , drzwi wejściowe (2300 zł) i garażowe segmentowe (3200 zł) zapłaciłem z montażem 14300 zł.

Szerokość domu ,to po zmianach 11,51 m ( w planie 10,83 ) i jest od środkowej ściany poszerzony o ok.35 cm w obie strony. Długość domu bez zmian - 17 m.

W tym tygodniu będę zakładał parapety zewnętrzne , gdy skończę - zapuszczę fotki.

Witam,

Marta ja będę budować w okolicy Zielonej Góry ale dopiero na wiosnę a ty chcesz pewnie zobaczyć dom w realu.

Postihal miło cię gościć, wciąż zaglądam na wątek M42, wybrałam jednak "zapach wiosny" bo każdy metr kosztuje a nasz projekt przy mniejszej powierzchni też jest "wszystkomający":). Pozdrawiam

Lilaer dziękuję ja również chcę wystartować na wiosne a mam jeszcze jedno pytanie czy dokonałaś zmiany w projekcie bo ja zastanawiam się nad tą ścianą w salonie czy nie zrobić jej do końca wtedy będzie bardziej ustawny?I zastanawiam się nad łazienką czy nie jest zbyt mała i kosztem garażu nie powiększyć jej?Okno w kuchni również bym powiększyła. Edytowane przez Marta Sawicz