Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZAPACH WIOSNY M70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 931
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Zulka! no jak podłogi, już się nie mogę doczekać.

Monia C, to zależy jaki etap budowy masz na myśli (deweloperski? pod klucz?), ile zrobicie sami, jakie ekipy znajdziecie, czy umiecie się targować. Za 250 tys można zrobić naprawdę dużo. Ja za tyle się na pewno nie wybuduję ale mój wkład roboczy w budowę to robienie zdjęć, a mąż powiesił tablicę informacyjną:). Postihal budował większą parterówkę i zmieścił się w 300 z meblami, napisz do niego to podeśle ci swoje koszty http://forum.muratordom.pl/showthread.php?102055-Dom-M42-Przemy%C5%9Blany-z-Muratora-Projekt-domu-Przemy%C5%9Blany-Murator-M42

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam

Czy ktoś buduje lub ma w planach budowę "Wiosenki" na śląsku??

Bardzo nam się spodobał ten projekt,wydaje nam się bardzo funkcjonalny ale trudno wyobrazić go sobie w rzeczywistości (zwłaszcza wielkość pomieszczeń).

Domki na zdjęciach wyglądają super!!!

Pozdrawiam

Witam budujących Zapach Wiosny.

Buduję moją wiosenkę niedaleko Konina w Wielkopolsce. Aktualnie jestem na etapie instalacji elektrycznej. I w tym momencie planuje już przyszłe kroki - chciałbym wytynkować dom w środku. I tutaj mam pytanie do osób, które już mają ten etap za sobą. Ile metrów kwadratowych liczy sobie nasza wiosenka wewnątrz budynku bo nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji?

A oto moja wiosenka :)

https://picasaweb.google.com/dawid.hossa/BudowaDomuZapachWiosny?authkey=Gv1sRgCMT3_5uC9abQiQE#5627445496402257954