rafal_roki 16.08.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 czesc wodzik mozesz pokazac jeszcze pare zdjec z budowy bo jestem ciekaw jak wyglada dach i tak wogole cale mury dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 16.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Właśnie zakończyliśmy stan zero i to na ten rok koniec. Fundamenty ocieplone będą czekać do przyszłego roku. Przekonałem się na własnej skórze ze budowa domu to bardzo czasochłonne zajęcie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 17.08.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nowe fotki zamieszczę, jak będzie strop i dach - dopiero za tydzień będziemyukładać Terivę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 17.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 @slawikrrg gratulacje zakończonego etapu i czekamy na fotki PS czy ktos buduje odbicie lustrzane naszej wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 17.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 My będziemy budowali w odbiciu lustrzanym, ale jeszcze czekamy na pozwolenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 17.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ok wodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 17.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 my tez bedziemy budowac lustrzane odbicie ale dopiero na wiosne mam pytanie do wodzika jakie sa i czy mogl bys mi podac wymiary wszystkich pomiesZczen i jaka szerokosc ma korytarz bo jeszcze nie mamy projektu a chcielismy sie zorientowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 17.08.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 do slawikrrg mam male pytanie mozesz wkleic pare fotek z budowy bo jestem ciekaw jak wyglada w odbiciu dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 18.08.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 rafał_roki - podaj numer faxu ,to Ci prześlę rozkład i wymiary pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 18.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czesc wodzik sorry ale nie mam faxu a mozesz mi to przesłać na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 18.08.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Postaram się wkleić kilka fotek w weekend ale wygląda to bardzo podobnie jak u Wodzika. rafal roki ja nie mam odbicia chociaż na początku zakładaliśmy taka wersje i nawet kupiliśmy ten projekt ale architekt jak zobaczył ze garaz jest od południa to kazał go wymienić no i tak tez zrobiliśmy. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 19.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a prosze mnie oświecic w czym przeszkadza garaz od południa? no i skoro zmieniliscie to macie teraz salon od południa... szczerze współczuję, bo w lecie sie nie bedzie dało wytrzymac... no chyba, że klime planujecie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 19.08.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Zależy co kto lubi ja wole ciepły salon a chłodne sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 19.08.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jasna sprawa, że to kwestia gustu, ale nie rozumiem dlaczego architekt powiedział, że garaż nie może być od południa i KAZAŁ go wymienić? PS sypialnia nawet jesli od połudnbia to okna jednak nie ma na tamtą strone, a to juz bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 19.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam, chcę zabrać głos na temat odbicia lustrzanego. Zauwżcie róznicę w ustawieniu domu względem stron świata, a odbiciem lustrzanym. Aby zobaczyć odbicie lustrzane można wejść na stronę muratordom.pl otworzyć projekt M 70 i na rysunku (rysunek domu prawy dolny) kliknąć na napis "odbicie lustrzane", jest to obrót domu według dłuższej osi. Rafal_roki pisze chyba o ustawieniu domu względem stron świat, bo optymalne ustawienie to gdy salon jest od południa a garaż od północy. My palnujemy właśnie odbicie lustrzane, ustawienie w osi północ - południe, gdzie taras będzie od południa (nasłonecznienie do póżnych godzin popołudniowych). Jeżeli dostanę pozwolenie na początku września, planuję stan surowy zamkniety w tym roku. Mam nadzieję, że uda się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 19.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 do ggienek1 co do odbicia lustrzanego to wlasnie my bedziemy mieli garaz i kuchnie od polnocy a salon dwa pokoje i taras beda od polunia a okno w salonie bedzie wychodzic na zachod moim zdaniem to dobrze ze salon bedzie doswietlony w dzien . mam prosbe jak zaczniesz budowe to wkleisz pare fotek z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 19.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 do rafal_roki fotki masz załatwione jak uda się zrealizować plany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 19.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ggienek1 jaszcze raz wielkie dzieki bede zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 21.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich, mam już pozwolenie na budowę, czekam na decyzję kredytową i do roboty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 23.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 czesc wszystkim! wodzik jak idzie ukladanie stropu i dachu kiedy wkleisz fotki bo jestem ciekaw jak to wyglada i ile pojdzie ci blachy, gontów i blachy na wykoczenie i wogole drzewa dzieki do uslyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts