Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZAPACH WIOSNY M70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 931
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Postaram się wkleić kilka fotek w weekend ale wygląda to bardzo podobnie jak u Wodzika. rafal roki ja nie mam odbicia chociaż na początku zakładaliśmy taka wersje i nawet kupiliśmy ten projekt ale architekt jak zobaczył ze garaz jest od południa to kazał go wymienić no i tak tez zrobiliśmy. pozdr

Witam,

chcę zabrać głos na temat odbicia lustrzanego. Zauwżcie róznicę w ustawieniu domu względem stron świata, a odbiciem lustrzanym. Aby zobaczyć odbicie lustrzane można wejść na stronę muratordom.pl otworzyć projekt M 70 i na rysunku (rysunek domu prawy dolny) kliknąć na napis "odbicie lustrzane", jest to obrót domu według dłuższej osi. Rafal_roki pisze chyba o ustawieniu domu względem stron świat, bo optymalne ustawienie to gdy salon jest od południa a garaż od północy. My palnujemy właśnie odbicie lustrzane, ustawienie w osi północ - południe, gdzie taras będzie od południa (nasłonecznienie do póżnych godzin popołudniowych). Jeżeli dostanę pozwolenie na początku września, planuję stan surowy zamkniety w tym roku. Mam nadzieję, że uda się.

Pozdrawiam

do ggienek1 co do odbicia lustrzanego to wlasnie my bedziemy mieli garaz i kuchnie od polnocy a salon dwa pokoje i taras beda od polunia a okno w salonie bedzie wychodzic na zachod moim zdaniem to dobrze ze salon bedzie doswietlony w dzien . mam prosbe jak zaczniesz budowe to wkleisz pare fotek z gory dziekuje