Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZAPACH WIOSNY M70

Recommended Posts

Witam wszystkich "Miłośników" zapachu wiosny:). My z mężem jesteśmy na etapie wyboru projektu domku do naszej działki i ten bardzo nam odpowiada :). Mam tylko pytanie do tych u których domek już stoi, jakie są dokładne wymiary poszczególnych pokoi? Trochę martwi mnie to że te pokoiki są małe :|

Pozdrawiam i czekan na odpowiedź:)

• Odpowiedzi 931
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj ewik pokoje faktycznie nie są za duże ale coś za coś jak się wybiera projekt to trzeba się z tym pogodzić wymiary pokoi są następujące 3.06x3.36 drugi 3.36x4.30 i przy łazience 3.36x3.10 osobiście w swoim projekcie zwężyliśmy pokój przy łazience do 2.90 aby poszerzyć łazienkę żeby można było mieć wannę i kabinę. w pokoju tym również okno zmieniło wymiar z 180x150 na 150x150 i obowiązkowo komin wentylacyjny z łazienki do garażu. pozdrawiam powodzenia.;)

• 2 weeks później...
Witaj Zulka, w tym roku to już tylko tarasy, ogrodzenie (bez frontowego), może klinkier na filarach, takie tam drobiazgi. Mam nadzieję, że zima będzie krótka i ruszymy wczesną wiosną. Jak u ciebie? Jeśli masz już gdzieś meble to zdjęcia na maila bardzo proszę:rolleyes:. Paa

Lilaer, wysłałam na maila :yes:

Pozdrawiam :bye:

Witam, kat_nie byłam dziś na budowie i specjalnie dla ciebie zrobiłam zdjęcia. My mamy nabitkę,

(pierwsze zdjęcie nie chce się wkleić prosto:()

http://img262.imageshack.us/img262/5527/dsc00636u.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/4144/dsc00646x.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/5932/dsc00648t.jpg

Pozdrawiam

Witam wszystkich u mnie hydraulika zakończona czekam na posadzkarza. Brama gar. i drzwi już czekają :-)

Mam pytanie o koszt materiału bo wydaje mi sie że sporo wyszło.

7000 zł oczywiście bez grzejników i pieca.

Jeżeli mógłby ktoś podać swój koszt będę wdzięczny. Podłogówkę zrobiłem wszędzie oprócz pokoi, kotłowni i garażu.

Pozdrawiam i życzę dobrej pogody.

:)mieszkam w nowym bloku z 2009 roku i wys.pomieszczen to 2,87 jest super-obnizenie sufitów nie przytłacza pomieszczeń,wydaje się że mieszkanie jest optycznie większe.decydując się na ten projekt zwróciłam właśnie uwage że te pomieszczenia też są wysokie i to jest duży plus a koszty ogrzewania?-wydają mi sie niewiele większe groszowa sprawa a jaki komfort życia:yes:..mam jeszcze pytanie jaki jest koszt ocieplenia domu ze strukturą razem.pozdrawiam:)