Hoot 12.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 mam ogromną prośbę, jakby ktos mógł wstawić zdjęcia domku, najlepiej juz zamieszkanego domu byłoby super, , pokoje, garaż kuchnia łazienk, etc..., wiem że co nie co było , ale to wciąż za mało, czekam z niecierpliwością i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelh 13.11.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam wszystkich budujących,w końcu udało się wstawić kilka fotek,w tej chwili walczymy z instalacjami elektrycznymi, czekamy na drzwi wejściowe i bramę garażową.Pozdrawiamy.http://img69.imageshack.us/img69/6011/112011ztelefonu021.jpghttp://img689.imageshack.us/img689/1194/112011ztelefonu023.jpghttp://img856.imageshack.us/img856/8971/112011ztelefonu017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konradek 13.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 WitamMam prosbe o przeslanie na mail kosztorys domku z gory dziekuje[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 13.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Pawelh, jak patrzę na twoje zdjęcia to tylko jedno mogę powiedzieć: naszym wiosenkom pięknie w każdym kolorze. Na mojej wsi (już tak o nie myślę) kilka kobiet (mężczyźni jacyś mało mowni) powiedziało: "będzie miała pani najładniejszy dom we wsi" - no, dobry gust mają kobitki:yes:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulka01 18.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam, Jestem szczęśliwa,bo mam wreszcie kostkę Mam nadzieję,że będzie mniej piachu w domu,no i autko pod dachem. Zdjęcia robiłam tuż przed zapadnięciem zmierzchu,ale coś widać,jak zrobię lepsze też wkleję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 18.11.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Bardzo ładna ta kostka Mario:yes:, napisz co to za kostka i ile metrów ci wyszło. Rozumiem, że możesz suchą nogą dookoła domek obejść? Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulka01 18.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Lidka,miałam nadzieję,że będzie Ci się podobać (nasze kolory).Kostka to akropol kasztan + pikola pastello (prawie identyczna jak elewacja) Libetu.Wyszło tego 175m2. Cieszę się jak dziecko,bo wygląda fajnie i wreszcie wjeżdżam do garażu.Jeśli uda mi się jutro zrobić lepsze zdjęcia-zaraz wkleję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka111 20.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Lidka,miałam nadzieję,że będzie Ci się podobać (nasze kolory).Kostka to akropol kasztan + pikola pastello (prawie identyczna jak elewacja) Libetu.Wyszło tego 175m2. Cieszę się jak dziecko,bo wygląda fajnie i wreszcie wjeżdżam do garażu.Jeśli uda mi się jutro zrobić lepsze zdjęcia-zaraz wkleję. Pozdrawiam :)zulka wyglada to wszystko naprawde super,kolory bardzo eleganckie:),baaardzo prosze o wiecej zdjeć,daj sie nam troszke pocieszyc,a może tak coś z wnętrza tego ślicznego domku:).czekam niecierpliwie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek57 28.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 witaj lilaer mam pytanie na temat dachu i to konkretne jaką płatew dołożyliście żeby móc ułożyć dachówkę na dachu . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 29.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witaj lutek57, żeby położyć dachówkę zwiększyliśmy przekroje więźby (nie wiem o ile), no i nad salonem kierownik z wykonawcą dachu stwierdzili, że na wszelki wypadek dołożą płatew po stronie salonu. Mój dach jest podniesiony o 5 stopni, nie wiem czy to było konieczne, ale mnie przekonali, że teraz to się na pewno nie ugnie (a wykonawca nie doliczał mi za takie dodatki). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micha26 18.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witam. Mam pytanie do osób które już mieszkają w swoich domkach. Interesuje mnie jak ogrzewacie wiosenki tzn. czy są to kotłownie gazowe czy może jakieś inne rozwiązania. Jeśli ktoś ogrzewa gazem to może napisze jakie są koszty ogrzania takiego domku. Zgodnie z projektem podane jest zapotrzebowanie ok 4 tys m3 gazu rocznie razem z c.w.u. i kuchenką przy obecnych cenach gazu to ok 12 tys zł/rok czyli 1000zł/miesiąc !!! Możecie poprawić mi humor i napisać że nie wygląda to aż tak źle Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 24.12.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku dla wszystkich budujących i tych którzy już wybudowali Zapach Wiosny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelh 25.12.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Witam,ile Wam wyszło metrów kwadratowych tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka03 05.01.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nam wyszło 512m2 ( bez garażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula0906 11.01.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witam wszystkich ja tez wybralam ten projekt tylko ze bede budowac w lustzanym odbiciu domek jest przepiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frost07 16.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 witam ciepło..z przyjemnoscia zawiadamiam ze na wiosne bedzie rosła nasz wiosenka w lubelskim i juz sie nie moge doczekac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 20.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 zulka01 jak się mieszka- jak nasza wiosna sprawdza się w praktyce ?.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frost07 21.01.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 witam slawirrg...pyatnie mam...jaki koszt dachu w wiosence? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 21.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 frost07 dokładnie ci nie odpowiem ale sporo. Ja w tej chwili mam dach pod papą + pełne deskowanie + drewniany strop jak w projekcie. Teraz rozglądam się za blachą podoba mi się rukki finera ale to jedna z droższych blach. Mam wycenę na tą blachę to koszt ok 20 tyś razem z rynnami + robocizna. Więc podsumowując koszt dachu to ok 40 tyś. Tak to wyszło u mnie, czy to tanio- drogo nie wiem. Pozdrawiam i gratuluję dobrego wyboru- Wiosna to fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frost07 22.01.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Slawikrrg dzieki za szybka odpowiedz:) kat_nie z tego co tu sledze budujesz w okolicy Lublina..czy moglabym z mezem obejrzec Twoj domek? bylam wdzieczna..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts