Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZAPACH WIOSNY M70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 931
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witam. Zapach wiosny w wersji m70a już dawno chodzi mi po głowie... jeśli byłaby jakaś dobra dusza, która buduje lub już zbudowała zapach wiosny w tej wersji w okolicach konina, koła, włocławka to chętnie wpadłbym obejrzeć, jednocześnie prosiłbym o podesłanie na maila kosztorysu - z góry jestem wdzięczny [email protected], Pozdrawiam.

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

Witam serdecznie, jestem zainteresowany ,,Zapachem Wiosny'' . Budowa chyba dopiero od przyszłego roku ale już teraz załatwiać chce zacząć papierska.

Czy ktoś z rejonu kujawsko- pomorskiego ma postawiony taki dom? Chciałbym zobaczyć go na żywo bo do tej pory tylko wirtualne wersje widziałem:)

pozdrawiam !!!

Edytowane przez tomi666

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
No my już mapy mamy teraz czekamy na adaptacje projektu , był trochę zmian wiec pewnie zejdzie. Najgorsze jest czekanie :(:(:(

A można wiedzieć jakie zmiany?

My także mamy w adaptacji, nasze zmiany to: powiększenie okien w salonie, zmniejszenie w sypialniach, zmiana stropu na terive - będa dachowki ceramiczne.

Może jak ktoś aktualnie by coś zmienił to może napisze co? Szczególnie te osoby, które już wybudowały doświadczenia z "użytkowania domu tego projektu"?

Czy ktoś buduje/lub wybudował ten dom w okolicach Trójmiasta?

pzdr.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam wszystkich bardzo serdecznie :p

do tej pory bierny czytelnik tego wątku, od dziś pełnoprawny użytkownik forum.

moja wersja to m70a odbicie lustrzane.

budowa rozpoczęta w maju 2013

Zduńska Wola woj. łódzkie.

zapraszam do galerii.:bye:

https://plus.google.com/photos/100832726958090950151/albums/5975361358592968097?banner=pwa

Piotr

Witam,

Jak budowa? Czy mógłbyś napisać tutaj bądź na email [email protected] jaki był orientacyjny koszt budowy? Zastanawiamy się z narzeczonym nad tym projektem i chcielibyśmy oszacować koszty. Będe bardzo wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź

Pozdrawiam