ggienek1 07.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam, dzięki, staram się . Wymiarów strzemion nie znam, bo ich osobiście nie robiłem, ale zapytam wykonawcę lub sprawdzę w projekcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 07.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ok geniu bede zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 07.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Gratulacje Gieniu normalnie zazdroszcze. I ponawiam prosbe napisz ile zakupiles porothermu a jak zrobicie mury do konca to daj znac ile faktycznie poszlo. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 08.10.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Gratulacje - Geniu jak by nie patrzył,to ta sama Wiosenka, tylko odbicie lustrzane. Strzemiona na ławy fundamentowe u mnie - 20 cm. Dół kopany koparką ,łyżką o szerokości 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 08.10.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ok dzieki wodzik a gdzie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzik 09.10.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Obiecuję-niedługo wkleję-mam dużo pracy-uwijam się z zadaszeniem-jestem na etapie kładzenia krokiew i deskowania-papowania.Być może skończę przed sobotą 17-ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 09.10.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam Wiosennych, oto link do fotek ze stanem budowy na 09.10.2009 r. Teraz widać, że domek po klilku zmianach jest bardzo fajny. W poniedziałek szalowanie i zbrojenie wieńca, we wtorek zalanie. A dalej jak aura pozwoli.Na mury poszło 1780 szt. porothermu szer. 25, na ścianki działowe około 350 szt. szer. 11,5 (bez scianki w salonie oddzielającej strefę nocną, ta będzie z karton-gipsu). http://foto.onet.pl/3owrs,oe1s4ke16ssk,u.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawikrrg 11.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Dzieki Geniu to bardzo cenne informacje dla mnie, bo nie dlugo chce kupic porotherm i teraz wiem ile . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 12.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czesc geniu moglbys wkleic te zdjecia na jakis inny serwer bo ten nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 12.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć, wpisz link bez ostaniego nawiasu i będzie O.K. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 12.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ok juz widzialem zdjecia a teraz czekam na dalsze z dalszej budowy a ile bedziesz mial kominów zeby wszystkie podlaczyc pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 12.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć, kominy są 3 tak jak w projekcie. Wentylcja w sypialniach będzie przez mikrowentylacje w oknach, bo komina tam nie ma. Jeden komin do kominka +wentylacja salonu i kuchni, drugi łazienka, wc i garaż, trzeci piec c.o. i wentylacja pom. gaspodarczego oraz wiatrołapu. Myslałem o rekuperatorze, ale to wymaga zmian w systemie wentylacji i nie tylko, no i koszty więc zrezygnowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 12.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 geniu mamy prosbe z zona czy moglbys podac nam wymiary pomieszczen bo my bedziemy mieli robiony projekt od podstaw przez projektanta a chcielibysmy miec jak ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 13.10.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cześć, do rafal_roki podaj swój adres e-mail to coś wymyślimy. Dzisiaj został zalany wieniec. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek zaczną więźbę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 13.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 czesc geniu oto moj email [email protected] a co do stropu to z czego robisz jak zrobisz wiezbe to czekam na fotki wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 13.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam ponownie, ja buduję w odbiciu lustrzanym, a Ty jak zamierzasz? Zwymiarowany rysunek jest w wersji podstawowej, ale wymiary pomieszczeń są. Zaraz wysyłam rysunek. Strop będzie drewniany tak jak w projekcie, tego nie zmieniałem z uawagi na koszty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 14.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 czesc my tez budujemy w odbiciu lustrzanym a co do stropu to sie wachamy czy betonowy czy drewniany a te wymiary co sa to ty tez takie masz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_roki 14.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witam ponownie a co do stropu to ile ci poszlo drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbysio 15.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jeżeli chodzi o strop to po wielu opiniach stwierdziliśmy z żoną że wybieramy lany nie drewniany jak w projekcie,W poniedziałek została zalana ława 26.5 m3 betonu, około 1600 sztuk bloczków betonowych będzie na na fundamentach. Szczegółowy zarys zamieszczę póżniej. Pozdrawiam wszystkich budujących nasz zapach wiosny, szczególnie Pana Wodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggienek1 16.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Wszystkich, u mnie będzie strop drewniany tak jak w projekcie, na strop i więźbę powinno pójść około 11 metrów sześciennych drewna. Strop drewniany czy betonowy, są różne opinie, myślę, że każde z rozwiązań jest dobre, a oceny doknać można po latach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts