Janusz314 26.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam,zamierzam polozyc w domku na parterze (ogrzewanie podlogowe) gres Iroko. Plytki 41cm x11.2 czm, podpbno hiszpanska produkcaj, cena 82 PLN/m2. Czy ktos spotkal sie z tym materialem ? Plytki sa tansze od Wodoenticka z firmy Paradyz (120 pln) i boje sie ,ze moga byc klopoty z jakoscia, chociaz sprzedawca twierdzi, ze to 1 gat. Plytka jest ladna, ciemny braz, polysk, 4 klasa scieralnosci. Czy plytka gresowa z polyskiem bedzie śliska ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 spotkałem sie z hiszpanskimi plytkami wlasnie z deseniem drewna i były bardziej niz ok...jak slysze ..od klientow hiszpanskie plytki sa lepsze od polskich i tansze..ale to slyszalem a nie wiem tego poniewaz ich nie uzytkuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 26.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jeśli szukasz płytek podobnych do drewna to gdzieś we wnętrzach chyba był wątek " płytki gresowe imitujace drewno" czy jakoś tak podobnie. Ja u siebie mam płytki Petrifed forest hiszpańskie i jestesmy zadowoleni nawet bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz314 26.05.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wielkie dzieki za informacje. Nasz upatrzony gres jest szkliwiony i ma polysk , Jak sprawdzic, czy bedzei śliski ? Sprzedawca zapewnia, ze klopotow nie bedzie alle wiadomo, sprzedawca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts