hardy50 26.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jak w temacie - szukam czujnika ruchu zew, bezprzewodowego, z reakcją na zmierzch, czasowym wyłącznikiem do włączania i wyłączania lamp najzadowych. szukałem ale nic nie znalazłem więc proszę o jakiś namiar dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardy50 27.05.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 nikt nie pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 27.05.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A może po prostu nikt nie wie, lub jeszcze bardziej po prostu nie ma takich czujników... Dlaczegu uparłeś się na bezprzewodowy?Przecież to jest z definicji kiepskie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardy50 27.05.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 bo mój brukarz nie pomyślał, a do bramy mam 30m i musi tam być czujka. Żeby pociągnąć kabel, to muszę rozbierać podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 27.05.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moim zdaniem gotowca nie znajdziesz.A nie możesz wykorzystać wolnych par od domofonu ?(oczywiście nie bezpośrednio, bo nie można takim kablem puszczać 230V! - potrzebny będzie jeszcze przekaźnik po drugiej stronie kabla, czyli w domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts