robeert 26.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Znalazłem fajnie zapowiadającą się działkę jednak nie jest uzbrojona. Jeżeli ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakie będą koszty podłączenia mediów byłbym wdzięczny. woda - 50mtransformator - 100m Na tej działce musiałbym budować szambo. Jaki jest koszt orientacyjny takiego przedsięwzięcia? I jakie odległości muszą być zachowane. Do tej pory przegotowywałem się do uzbrojonej działki jednak za tą samą powierzchnię koszt tej pierwszej jest o połowę mniejszy. Jej położenie też jest ciekawsze. Troszkę poza miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 27.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam! Troche zachodu z przylaczami jest i czekania rowniez. My na razie mamy za soba p. wodociagowe, rowniez 50 m. Kosztowalo nas +/- 8 500 (projekt, oplata przylaczeniowa w gminie, robocizna+materialy), z przebiciem pod ulica. Wojewodztwo mazowieckie. PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robeert 27.05.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No troszkę sporo. Liczyłem, że będzie mniej. Jeszcze zostanie prąd. Budowa szamba itp. Działka o połowę tańsza niż uzbrojona. Obawiam się tylko, żeby te wszystkie koszty nie zrównały cen. pozdrawiam robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZUMI 28.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 albo zrównają cenę, albo ją przebiją. Do tego dolicz czas. Około 1 - 1,5 roku na załatwienie wszystkiego. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZUMI 28.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szambo to ok 4.000 netto + koparka ok 200 - 300 zł (w zależnoci od regionu Polski i sprawnosci operatora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts