Elżbieta Świder-Barylak 27.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam wszystkich ...pracuje w branży wykończeniowej i budowlanej od 14 lat; mam dobre sprawdzone kontakty do wykonwaców z którymi zrealizowałam wiele projektów wnętrz i elewacji... jeśli macie jakieś pytania - piszcie chętnie pozrozmawiam, podyskutuję mocne pozdro.E. moja firma....BelleVISION. Architektura wnętrzProj. całościowe i proj. wybranych pomieszczeń_domy pryw., mieszkania, apartamenty i bud.publiczne, centra med. i hadl., sklepy, biura, urzędy, pensjonaty, gabinety stomat. i lek._profesjonalna realizacja projektów : nadzór autorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gante 30.08.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam, Czy Pani oferta o udzielaniu porad na forum jest nadal aktualna? pozdrawiam Witam wszystkich ...pracuje w branży wykończeniowej i budowlanej od 14 lat; mam dobre sprawdzone kontakty do wykonwaców z którymi zrealizowałam wiele projektów wnętrz i elewacji... jeśli macie jakieś pytania - piszcie chętnie pozrozmawiam, podyskutuję mocne pozdro. E. moja firma....BelleVISION. Architektura wnętrz Proj. całościowe i proj. wybranych pomieszczeń_domy pryw., mieszkania, apartamenty i bud.publiczne, centra med. i hadl., sklepy, biura, urzędy, pensjonaty, gabinety stomat. i lek._profesjonalna realizacja projektów : nadzór autorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts