Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klinkier-Sław ogrodzenia - uważajcie !!!

Recommended Posts

Przestrzegam wszystkich przed specem od ogrodzeń klinkierowych Panem Sławomirem Brzozowskim i jego firmą:

Klinkier-Sław Sławomir Brzozowski

07-305 Andrzejewo

Andrzejewo-Kolonia 45

tel. 606 816 533

Gość stawia 30 metrów ogrodzenia w 8h żeby oszczędzić na benzynie, pracuje 10 ludzi z czego pewnie ze 3 ma pojęcie o tym co robią. Zaprawa nie nadąża wiązać a oni wyciągają dystanse, słupki się krzywią i walą a załatwienie reklamacji to oczywiście droga przez mękę. Należy się sąd i samosąd.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Cisulek, może coś wspólnie zrobimy, żeby zaszkodzić temu partaczowi, bo inaczej nie można określić takiego wykonawcy.

Ja również dołączam się do poprzedniego postu. Źle wykonane ogrodzenie, nie wyczyszczone fugi, wykwity w zaprawie, która była źle wyrobiona. Żadnej reakcji na reklamacje. Pan Sławomir Brzozowski nie odbiera telefonu.

Ostrzegam wszystkich, którzy będą poszukiwali firmy do wykonania ogrodzeń klinkierowych.

Kamak

• 1 year później...
  • 5 months później...
Przestrzegam wszystkich przed specem od ogrodzeń klinkierowych Panem Sławomirem Brzozowskim i jego firmą:

Klinkier-Sław Sławomir Brzozowski

07-305 Andrzejewo

Andrzejewo-Kolonia 45

tel. 606 816 533

Gość stawia 30 metrów ogrodzenia w 8h żeby oszczędzić na benzynie, pracuje 10 ludzi z czego pewnie ze 3 ma pojęcie o tym co robią. Zaprawa nie nadąża wiązać a oni wyciągają dystanse, słupki się krzywią i walą a załatwienie reklamacji to oczywiście droga przez mękę. Należy się sąd i samosąd.

Pozdrawiam

Zgadzam się w zupełności z opinią tej firmy.Miałem do czynienia tą "firmą".Tak jak napisał cisiulek słupki się krzywią są niedomyte, są wykwity itp.Pan Sławomir nie odbiera telefonu, nawet gdy próbowałem dzwonić z innego numeru owszem pan Brzozowski odebrał telefon ale gdy tylko powiedziałem o co chodzi od razu się rozłączał.

• 2 weeks później...
Cisulek, może coś wspólnie zrobimy, żeby zaszkodzić temu partaczowi, bo inaczej nie można określić takiego wykonawcy.

Ja również dołączam się do poprzedniego postu. Źle wykonane ogrodzenie, nie wyczyszczone fugi, wykwity w zaprawie, która była źle wyrobiona. Żadnej reakcji na reklamacje. Pan Sławomir Brzozowski nie odbiera telefonu.

Ostrzegam wszystkich, którzy będą poszukiwali firmy do wykonania ogrodzeń klinkierowych.

Kamak

"wykwity w zaprawie, która była źle wyrobiona" nie bardzo rozumiem ten fragment ? Na czym to polegało??