cisulek 27.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Przestrzegam wszystkich przed specem od ogrodzeń klinkierowych Panem Sławomirem Brzozowskim i jego firmą:Klinkier-Sław Sławomir Brzozowski07-305 AndrzejewoAndrzejewo-Kolonia 45tel. 606 816 533Gość stawia 30 metrów ogrodzenia w 8h żeby oszczędzić na benzynie, pracuje 10 ludzi z czego pewnie ze 3 ma pojęcie o tym co robią. Zaprawa nie nadąża wiązać a oni wyciągają dystanse, słupki się krzywią i walą a załatwienie reklamacji to oczywiście droga przez mękę. Należy się sąd i samosąd.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamak 09.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cisulek, może coś wspólnie zrobimy, żeby zaszkodzić temu partaczowi, bo inaczej nie można określić takiego wykonawcy.Ja również dołączam się do poprzedniego postu. Źle wykonane ogrodzenie, nie wyczyszczone fugi, wykwity w zaprawie, która była źle wyrobiona. Żadnej reakcji na reklamacje. Pan Sławomir Brzozowski nie odbiera telefonu. Ostrzegam wszystkich, którzy będą poszukiwali firmy do wykonania ogrodzeń klinkierowych.Kamak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisulek 10.06.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Chętnie KAMAK, mam jakiś pomysł nawet.Od mnie też nie odbiera ale ja dzwonię codziennie z innego telefonu i zawsze go złapię.....dziś poprostu jak usłszał że to ja to się rozłączył.Trzeba go pozbawić roboty.......Napisz mi mailem telefon do siebie[email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PICEK33 19.07.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A ja się nie zgadzam z państwa opinią u mnie było wszystko w porządku bardzo solidna firma i terminowa .cała budowa ogrodzenia potoczyła się bardzo sprawnie i bez problemowo . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecky007 19.07.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 no picek33 , pierwszy Twoj post .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 22.07.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 ... i od razu trafił na tę samą firmę...jaki ten świat mały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 22.07.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Niezły Pic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek00 10.01.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Przestrzegam wszystkich przed specem od ogrodzeń klinkierowych Panem Sławomirem Brzozowskim i jego firmą: Klinkier-Sław Sławomir Brzozowski 07-305 Andrzejewo Andrzejewo-Kolonia 45 tel. 606 816 533 Gość stawia 30 metrów ogrodzenia w 8h żeby oszczędzić na benzynie, pracuje 10 ludzi z czego pewnie ze 3 ma pojęcie o tym co robią. Zaprawa nie nadąża wiązać a oni wyciągają dystanse, słupki się krzywią i walą a załatwienie reklamacji to oczywiście droga przez mękę. Należy się sąd i samosąd. Pozdrawiam Zgadzam się w zupełności z opinią tej firmy.Miałem do czynienia tą "firmą".Tak jak napisał cisiulek słupki się krzywią są niedomyte, są wykwity itp.Pan Sławomir nie odbiera telefonu, nawet gdy próbowałem dzwonić z innego numeru owszem pan Brzozowski odebrał telefon ale gdy tylko powiedziałem o co chodzi od razu się rozłączał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lais 20.01.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Cisulek, może coś wspólnie zrobimy, żeby zaszkodzić temu partaczowi, bo inaczej nie można określić takiego wykonawcy. Ja również dołączam się do poprzedniego postu. Źle wykonane ogrodzenie, nie wyczyszczone fugi, wykwity w zaprawie, która była źle wyrobiona. Żadnej reakcji na reklamacje. Pan Sławomir Brzozowski nie odbiera telefonu. Ostrzegam wszystkich, którzy będą poszukiwali firmy do wykonania ogrodzeń klinkierowych. Kamak "wykwity w zaprawie, która była źle wyrobiona" nie bardzo rozumiem ten fragment ? Na czym to polegało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts