alusiaa 27.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 WitamPoszukuję osób, które budują dom Śnieżka Z Dominanty jestem na etapie wyboru projektu. Dom spełnia w 100% moje oczekiwania jednak przed podjęciem ostatecznej decyzji chciałabym zapoznać się z Waszymi opiniami.Oto link tego ślicznego domku: http://www.dominanta.pl/oferta/Sniezka.htmlProszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alusiaa 06.06.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Czy naprawdę nikt nie jest zainteresowany tym domkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alusiaa 08.06.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no cóż... wygląda na to, że pierwsza stanę na placu boju ŚNIEŻKI, życzcie mi więc powdzenia ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaalex 29.08.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 zaczynamy budowe śniezka 2g ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts