AgnesK 24.11.2003 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Słuchajcie, mam dość. Moje dziecię ciągle choruje (ma 3 lata). Czy to kiedyś minie? Ja łąpię od niej wszystkie wstrętne infekcje i chorujemy razem. A kto na dom będzie zarabiał? Natka jest od lutego w przedszkolu (1.11 br skończyła 3 lata). Ile to będzie trwać? Proszę wszystkie doświadczone maty, ciocie, babcie, doświadczonych ojców, wujków, dziadków o wypowiedzi... Plizzz pocieszcie, poradźcie, bo zwariuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Agnes, podobny watek był tutaj: >>> Chorowity przedszkolak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.11.2003 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Dzięki Ponury, nie zauważyłąm ... Nie piszcie więc tutaj. Niniejszym zamykam wątek i pędzę do "Chorowitego przedszkolaka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts