teco 28.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ... Dla mnie to po prostu nic innego jak brak swojego zdania i strach przed opinią publiczną, czyli strach przed „byciem nielubianym”, bo nie lubi się przecież kogoś kto myśli i gada inaczej niż ogół, to takie niepopularne dzisiaj oraz bardzo niewygodne towarzysko. gratuluje postawy, ale wiekszosc ludzi wlasnie chce (zwykle nieswiadomie), zeby za nich myslano i nie ma wlasnego zdania! media taka postawe propaguja. tylko krok dalej sa widelki poprawnosci politycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 28.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja po zachwytach prasy ( najlepsza komedia roku, naj...., najśmieszniejsza itp) na temat filmu Testosteron postanowiłam to dzieło wybitne oglądnąć. Niestety nie dobrnełam do końca, usnęłam w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.05.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 gratuluje postawy Żartujesz? . No ale miałam wyboru innej postawy, mam Wywalonych Rodziców, Dziadków i Pradziadków, to mam alibi na takie zachowanie. Skandali z udziałem naszej Rodziny nawet nie policzę .Moja Teresa czyli Mama, ta to dopiero jest niepoprawna, np. wydarła się bardzo na matkę chłopca z zespołem Downa, jak do niej przyszli jako do lekarza. Matka histerii dostała i spazmów, pogotowie trzeba było wzywać, bardzo ludzie o nas gadali, jak można takiej biednej kobiecie tak nagadać, a Teresa mogła. Efekt chłopiec trafił do przedszkola integracyjnego, gdzie uwielbia chodzić, zrobił duży krok do przodu i widać szczęcie w Jego oczach. Wszyscy to widzieli, ale najwygodniej to litościwie współczuć i potakiwać, ewentualnie pocieszać, wtedy jest super, odpowiednio do sytuacji. Czasem warto mówić prawdę, bo to świadczy o szacunku do drugiej osoby ,a nie pchać kogoś nad samą przepaść swoim zakłamaniem i być jednocześnie lubianym i poprawnym politycznie. Nie będę pisała czego mnie moi Wywaleńcy jeszcze wyuczyli, bo już będę bardzo nielubiana i niepopularna, a to dla mnie wielki cios . aglig nie dość, że się nie znasz na sztuce to się jeszcze do tego przyznajesz? Lepiej siedź cicho ignorancie, bo co o Tobie sobie ludzi pomyślą. To ładny film jest , nie wymyślaj. Lepiej od wychodzenia to się wyspać jednak , człowiek się tak w oczy nie rzuca, że jest nieobeznany i potem łatwiej głupa palić, w rozmowach o sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ja na przykład straciłem 90 minut swego cennego życia oglądając z kobitą "nigdy w życiu" czy coś takiego. cały film streścił bym: napisy początkowe ryczy z żalu, zakochuje się, ryczy ze szczęścia, odkochuje się ryczy z żalu itd itd napisy końcowe piterazim - Ty sie ciesz , że na Lejdis nie byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.05.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Lejdis spowodowała wyautowanie mnie z towarzystwa Nie potrafiłam znaleźć w tym filmie nic, co by mnie chociaż z letka zainteresowało. Wstyd jak beret, może inaczej kumata jestem.. Tak czy siak mam łatkę dziwoląga. Tak samo i wczoraj, wymiękłam na "Nieruchomy poruszyciel" Polecam..polecam. Może ktoś ta produkcję widział i podeprze mojego doła inteligencji w którego zapadłam jako czeluść bezdenną. Andrzej Frycz - po którym się wiele spodziewałam, dołożył mi tak skutecznie przez IQ, że dziś jeszcze mam czkawkę. Może o to chodzi ? Obejrzeć Hamerykańską produkcję z cyklu bla bla , to nic trudnego. Ale po rodzimej mieć zgagę..cóż. ps." Testosteron" tylko na deskach teatralnych. I konieczny pampers. [/i][/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jeszcze coś. Ostatnio zmieniałam oprawki okularów. Pani z zaciekłością usiłowała mi wmówić, że powinnam nabyć "te najmodniejsze "( z serii ślepa sekretarka lata '50) W końcu obronnie pytam, czy ona nie widzi, że wyglądam jak debil i na cholerę mi tak doradza..pani orzekła z rozbrajającą miną " takie się najlepiej sprzedają" I tu jest klucz do sukcesu produktu . Grunt to lans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Lejdis spowodowała wyautowanie mnie z towarzystwa Nie potrafiłam znaleźć w tym filmie nic, co by mnie chociaż z letka zainteresowało. Wstyd jak beret, może inaczej kumata jestem.. Tak czy siak mam łatkę dziwoląga. Tak samo i wczoraj, wymiękłam na "Nieruchomy poruszyciel" Polecam..polecam. Może ktoś ta produkcję widział i podeprze mojego doła inteligencji w którego zapadłam jako czeluść bezdenną. Andrzej Frycz - po którym się wiele spodziewałam, dołożył mi tak skutecznie przez IQ, że dziś jeszcze mam czkawkę. Może o to chodzi ? Obejrzeć Hamerykańską produkcję z cyklu bla bla , to nic trudnego. Ale po rodzimej mieć zgagę..cóż. ps." Testosteron" tylko na deskach teatralnych. I konieczny pampers. [/i][/u] Lejdis to mały pikuś.....................ale już film tego samego chyba duetu "...............dla mojej dziewczyny " nie pamiętam początku tytułu :lol to porażka, ani razu sie nie zaśmiałam a taka niby komedia że miałam ryczeć ze śmiechu..............pewnie ja z tych co odbierają inaczej........... a prze Testosteron warto się przedrzeć podchodziłam do niego 3 razy , ale nie zły.............początek tragiczny.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Lans!!!!!!!!!!!!!Najmodniejszy!!!!!!!!!!!Na naszej klasie lansują ostro ostatnio.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 29.05.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 piterazim - Ty sie ciesz , że na Lejdis nie byłeś widziałem część, zostałem podstępnie zwabiony chipsami, ale jak się skończyły to znalazłem sobie ciekawsze zajęcie podobny niesmak czuję do ekranizacji lektur szkolnych - najcięższy kaliber - Pan Tadeusz - niesamowita oglądalność, hit kasowy, cud kinematografii. moim skromnym zdaniem skrajna tandeta. Duża oglądalność - w pełni się zgadzam, niestety na ten wynik zapracowały szkoły, które tłumami ciągnęły do kin. Gdzie ta natura, którą się Mickiewicz tak podniecał? W zasadzie czułem się jak na M jak Mdłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tak naprawdę.... to mega wyczyn jest - obejrzeć- naszą produkcje Quo Vadis i nie puścić pawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ale fajnie A ja sądziłam, że ja to jestem nieprzystosowane dziwadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A ja sądziłam, że ja to jestem nieprzystosowane dziwadło no jesteś ...a co se myślałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 29.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tak naprawdę.... to mega wyczyn jest - obejrzeć- naszą produkcje Quo Vadis i nie puścić pawia Na tym byliśmy w technikum - na trzeźwo tego nie dało się oglądać - na szczęście był też nieśmiertelny Snake na nokiach chociaż z drugiej strony potop mógł bym oglądać w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Potop to inna bajka ...to było robione po Staropolskiemu bez gwiazdek z Klanu, sranu i innych kiczowatych telenoweli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.05.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tak naprawdę.... to mega wyczyn jest - obejrzeć- naszą produkcje Quo Vadis i nie puścić pawia Na tym byliśmy w technikum - na trzeźwo tego nie dało się oglądać - na szczęście był też nieśmiertelny Snake na nokiach chociaż z drugiej strony potop mógł bym oglądać w kółko I to dziwne zjawisko jest, wydawać by się mogło że przy dzisiejszej technice i możliwościach takie produkcje filmowe powinny być rewelacyjne a tu Na Panu Tadeuszu zasnęłam a przez Quo Vadis mało niestrawności dostałam patrząc na te papierowe dekoracje. A pana Wołodyjowskiego czy Potop to oglądać będę do nieskończoności. A film "najlepszy chłopaka dl mojej dziewczyny "polecam zw wzgl na rewelacyjną MOJĄ grę gdzie gram przez kilka sekund oburzoną złym zachowaniem jednej z bohaterek w restauracji hi hi (w takim brudno-różowym sweterku byłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A film "najlepszy chłopaka dl mojej dziewczyny "polecam zw wzgl na rewelacyjną MOJĄ grę gdzie gram przez kilka sekund oburzoną złym zachowaniem jednej z bohaterek w restauracji hi hi (w takim brudno-różowym sweterku byłam ) I tak dookoła, przez płotki i ogródki mamy tu letki lansik pod kołderkom wewątku. A tak na serio, mamy super produkcje, przez nieskończoność będę oglądać fanatycznie "Noce i Dnie", "Siedlisko", "Ziemię obiecaną " i "Daleko od szosy" Szkoda , że świat idzie w kierunku papierowych dekoracji przeplatanych komputerowymi dziwadłami. I daaawno temu, jak by ktoś objrzał "Prostą historię" to by popukał się w czoło..cóż to za film o facecie na kosiarce , a teraz jest to taka odskocznia od tych plaskatych filmików dla dresiarzy. Szkoda, świat się nasyca głupawką a na mądre przemyślenia nie ma już miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A tak na serio, mamy super produkcje, przez nieskończoność będę oglądać fanatycznie "Noce i Dnie", "Siedlisko", "Ziemię obiecaną " i "Daleko od szosy" Szkoda , że świat idzie w kierunku papierowych dekoracji przeplatanych komputerowymi dziwadłami. I daaawno temu, jak by ktoś objrzał "Prostą historię" to by popukał się w czoło..cóż to za film o facecie na kosiarce , a teraz jest to taka odskocznia od tych plaskatych filmików dla dresiarzy. Szkoda, świat się nasyca głupawką a na mądre przemyślenia nie ma już miejsca. I jeszcze Dom - pierwsza część szczególnie i nawet Boża Podszewka też .. No i w Kamiennym Kręgu Ale ulice wtedy pustoszały - jak pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zosia - odchodzi się od Kamiennego Kręgu na rzecz- Wiosna panie sierżancie...aaaalbo Nóz w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Stawiam na Tolka Banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 29.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 4 pancerni i pies - najpiękniejszy serial propagandowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts