malka 29.05.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 no to z rodzimych, to ja "szaleństwa panny Ewy" obstawiam, albo ten z diabłem Piszczałką z zagramanicznych to fanką "miasteczka Twean Peaks" jestem i się nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zosia - odchodzi się od Kamiennego Kręgu na rzecz- Wiosna panie sierżancie...aaaalbo Nóz w wodzie Patrz pan. A ja opozniona i sie ciagle snobuje na te sztuke iberoamerykanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 29.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 07 zgłoś się! Moim zdaniem arcydzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A może w drugą stronę ? Najdurniejszy osławiony polski film ? Znów się narażę : Rejs . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A może w drugą stronę ? Najdurniejszy osławiony polski film ? Znów się narażę : Rejs . sie naraziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dooobra, mogę odpokutować. Flaszka bedzie w sam raz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dooobra, mogę odpokutować. Flaszka bedzie w sam raz ? "A w filmie polskim proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje." więc flaszka będzie w sam raz, dla rozruszania towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 albo chociaż odgłos paszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 patataj, patataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No właśnie. Nie pojmuję tego rodzaju humoru. To jakby się śmiać z niepełnosprawnego intelektualnie ( jusz jusz..lece po drugą flaszke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 07 zgłoś się! Moim zdaniem arcydzieło. Eeeee -szkoda ,ze aktor to taka moczymorda....Życie na gorąco było lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No właśnie. Nie pojmuję tego rodzaju humoru. To jakby się śmiać z niepełnosprawnego intelektualnie bo ...Ty to stara dupa jezdeś ps. flaszki ni mom ps.2 - nie przepraszom .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No właśnie. Nie pojmuję tego rodzaju humoru. To jakby się śmiać z niepełnosprawnego intelektualnie ( jusz jusz..lece po drugą flaszke ) aleś pojechała, ma być mi wstyd ?? no bawi mnie to jak i Monty Python mnie bawi, a jakoś "Sami swoi" do mnie nie przemawiają pokręcona inaczej jestem i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No właśnie. Nie pojmuję tego rodzaju humoru. To jakby się śmiać z niepełnosprawnego intelektualnie No wlasnie bo PRL byl niepełnosprawny intelektualnie Spadam służbowo na statek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No właśnie. Nie pojmuję tego rodzaju humoru. To jakby się śmiać z niepełnosprawnego intelektualnie No wlasnie bo PRL byl niepełnosprawny intelektualnie Spadam służbowo na statek a bilet ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A , jeszcze Mumio mnie bawi do łez A na ich spektaklu pod uroczym tytułem : "Lutownica, ale nie pistoletowa tylko taka kolba", mniej wiecej trzy czwarte widowni nas opusciło po 15 minutach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Spadam służbowo na statek a bilet ma ?? A skąd mam mieć ?? A Pan ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Lejdis spowodowała wyautowanie mnie z towarzystwa Nie potrafiłam znaleźć w tym filmie nic, co by mnie chociaż z letka zainteresowało. Wstyd jak beret, może inaczej kumata jestem.. Podzielam twoją opinię - film denny, o głupich laskach. Za to Testosteron jak dla mnie przedni. Nieruchomy poruszyciel czeka w kolejce do obejrzenia, ale w sumie to nie zrozumiałam czy polecasz czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Spadam służbowo na statek a bilet ma ?? A skąd mam mieć ?? A Pan ma ? No. To wchodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nieruchomy poruszyciel czeka w kolejce do obejrzenia, ale w sumie to nie zrozumiałam czy polecasz czy nie Próbuj, próbuj, ja odpadłam na scenie z wibratorem. Wszystkiego co obejrzałam będzie ze 20 minut max. Lubię Frycza, ale jak facet dostaje palmy waniając cudze babskie gacie ... No to zareklamowałam wystarczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts