shell 03.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tomek_J zobacz tutaj http://forum.muratordom.pl/filmy,t9198.htm- padają tytuły naprawdę wartościowych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.06.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie czytałam ksiązki "wojna polsko-ruska...",ale na film poszłam....no i TRAGEDIA,normalnie od tych tekstów uszy mi wiedły,nie wyszłam wprawdzie z seansu,ale byłam juz bliska tego.Nie polecam nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jaką mamy lepszą alternatywę ? Amerykańską chałę z cyklu "zabili go i uciekł" ? Pokażcie mi, proszę, 1 (słownie: jeden) film z Hollywood z ostatnich 10 lat, który jest O CZYMŚ... "Miasto gniewu" ( ang. "Crash") - nawet chyba Oscara dostal niespodziewanie zupelnie jako najlepszy film (wykasowujac faworyzowanego "murowanego" kandydata - "Tajemnice Brokeback Mountain") w 2006r. Bardzo dobry film - uwazam, ze w pelni zasluzyl. zajebisty film i rzeczywiście, presja opinii czasami jest przytłaczająca, trudno wybić się z własną opinią, jeżeli ma się odwagę ją wyrazić ja na to leję, ważne że z jakiegoś powodu utkwił mi w pamięci pamiętam dlatego nawet niektóre gnoity, bo właśnie to zrobiły swym syfprzekazem a może oddzielny temat Fajny film widziałam/em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts