ankamysli 27.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bardzo proszę i info ile płacicie za rozprowadzenie wszystkich kabli na zewnątrz. Mam wrażenie, że elektryk nieźle mnie policzył. Za wkopanie specjalnych kabli w ziemi do bramy, furtki, do oświetlenia na zewnątrz skasował mnie 5000 zł. Twierdzi, że kabel jest mocno drogi, a poszło ponad 60m. Musiał wkopywać go głęboko w ziemię i takie tam.... A zaniemówiłam jak mi powiedział cenę, tym bardziej, że robi mi całą instalację w domu ok 170 punktów, centralny odkurzacz i za wszystko skasował 17 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo333 27.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 w normie- ja za kabelek w ziemi w linii prostej-tylko od skrzynki do budynku-50m-5250 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 27.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie wiem o jakich kablach piszesz i jakie długości kabli, ale podziwiam to rzeźbiarstwo na klientach w Stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ Rydzyk 27.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Z punktu widzenia inwestora - nawet połowy z tego bym nie dał... Z punktu widzenia montażysty - niezłe stawki tam macie, pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bardzo proszę i info ile płacicie za rozprowadzenie wszystkich kabli na zewnątrz. Mam wrażenie, że elektryk nieźle mnie policzył. Za wkopanie specjalnych kabli w ziemi do bramy, furtki, do oświetlenia na zewnątrz skasował mnie 5000 zł. Twierdzi, że kabel jest mocno drogi, a poszło ponad 60m. Musiał wkopywać go głęboko w ziemię i takie tam.... A zaniemówiłam jak mi powiedział cenę, tym bardziej, że robi mi całą instalację w domu ok 170 punktów, centralny odkurzacz i za wszystko skasował 17 tys. Zakladajac,ze uzyl powiedzmy kabla 3x2.5 (6-7zl/mb) i skretki,(ceny nie znam) Pomnozmy to przez 60m,to robocizna wyjdzie calkiem,calkiem No nawet jak dodamy do tego jeszcze ewentualnie koncentryk do wideodomofonu, to i tak oplacilo mu sie to kopanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 31.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 u mnie za prad od skrzynki do domu (ok70m) chca 50-60zl za mb- teren podmokly cena za robocizne wraz z materialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts